Bildirim
3d yayınları deneme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
son 2 deneme ciddi zor. -
Evet tek sana kolay geldi.
Dh ailesi olarak seni tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz. -
ciddiye aldığın için teşekkür ederim dostum :) -
4’ünü çözdüm. 5.yi çözecek cesareti bulamıyorum kendimde. 4 baya salladı beni. -
Boşluğuma geldi güldüm -
kardeşim şimdi bak ne yap biliyor musun çözüm 3d türkçesini aç sonra msü ve tytnin türkçesine bak uzunluklar benzer soru tarzları benzer zorluk bir tık aşağıda. Matını aç msü ile tytnin matına bak soru tarzları aynı ikisinde de soruyu anlayıp 3 sn işlem yapıp geçiyorsun. Sonra fenini aç ikisi de kısa ve bilgi soruları sonra aç sosyale bak o kısım daha kolay. Bence üçdörtbeş ile birlikte en yakın denemelerden birisi -
%100 katılıyorum. Msü’ye en yakın denemler 345 ve 3d. Hocalara geldik de güzel bu arada -
dostlar teşekkür ederim :) -
Dün 4.yü cözdüm içimden geçti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septsept -- 7 Mayıs 2019; 13:34:13 > -
3d'nin ayt denemelerinin yeni basımı çıkacak mı, bilen var mı -
2.deki mat sorularının uzunluğu -
Çıkmayacakmış -
İlkiyse kolay hocam -
Bence gayet kolay abartmayın bu kadar -
1. ve 2. çok kolaydı
3. ortaydı
4ü haftasonu çözecem bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X