Şimdi Ara

3D Yazıcı Yapımı Sırasında Karşılaşılan Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sıfırdan yaptığım bir 3d yazıcı projem var. Projenin sonlarına yaklaşırken elektrik testinde böyle bir sorunla karşılaştım. yanması gereken yeşil ledler bir sebepten yanmıyor. Test giden bir şeyler var ancak çözemedim. İnternete biraz araştırdım ancak bu soruna dair bir şey bulamadım. Sorun Ramp 1.4 kartından kaynaklıdır diye yenisini sipariş ettim ancak o da aynı. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoker -- 27 Temmuz 2024; 19:19:35 >

• Ramps+ Arduino ya verilen paraya birleşik kartlar var artık ramps çok eskide kaldı. Keşke almadan önce danışsaydınız. Videolardan bir şey anlamadım malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler hocam. Peki ne önerirsiniz?

Yazıcıyı yaparken aşağıdaki kaynağı örnek aldım

ınstructables
    Vulcanus V1 Reprap 3D-Printer 300€
    https://www.instructables.com/Vulcanus-V1-3D-Printer/

Yeni kart almak daha mantıklı olursa yeni güncel kart alabilirim. Veya şimdilik bu şekilde tamamlayıp ileride upgrade olarak değerlendirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoker H kullanıcısına yanıt
    Bu yazıcı 2015lerin yazıcısı keşke yapmadan önce danışsaydınız. Neyse olan olmuş artık. Kart için bütçeniz nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geç dönüşlerim için üzgünüm. Bir süredir çok yoğun olduğumdan bakamıyorum.
    Bütçem aslında yüksek. Eğer faydası olacaksa, kalite ve performans sağlayacaksa masraftan kaçınmamak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.