Bildirim
3d05 msi 6600gt@3700 puan
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle topici yanlış yere açmışsın onu söyleleyim.puan ın 6600gt lere göre yüksek.normal 6600gt ler 3200-3300 puan arası alıyor.birde 3d03 test puanlarıda verirsen onlar içinde yorum yapalım. -
karta hiç overclock yaptınmı? -
topic yanlış değil kardeşim donanımla ilgili sordum ayrıca bizde binbaşıyız da nickim cezalı olduğundan kullanamıyorum yani beni çerez sanmayın ceza bittiğinde tam yazacam yeni sistemi. 3d03 program cd im nerde bilmiyorum aradım 3d01 den 4x antiasiglinler açık şekilde 15000 puan aldı kapatarak denemedim birazdan onuda denicem de fan kafamı şişirdi bu arada kart overlocksuz sadece işmecim 2300mhz de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vırrik -- 14 Temmuz 2005, 12:10:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: vırrik
topic yanlış değil kardeşim donanımla ilgili sordum ayrıca bizde binbaşıyız da nickim cezalı olduğundan kullanamıyorum yani beni çerez sanmayın ceza bittiğinde tam yazacam yeni sistemi. 3d03 program cd im nerde bilmiyorum aradım 3d01 den 4x antiasiglinler açık şekilde 15000 puan aldı kapatarak denemedim birazdan onuda denicem de fan kafamı şişirdi bu arada kart overlocksuz sadece işmecim 2300mhz de
genelde bu konular overlock kısmına açılır.neyse nasıl olsa taşınır.sen 3d03 testlerinide yap.genelde 6600gt leri içinen iyi fikiri 3d03 veriyor.
-
overlockta az kişi vardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X