Şimdi Ara

3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
48.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiğin linkte GTX ile XT arasında 200 puan var ve kapatılamıcak bir puan deil
    quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@2Fast4u

demek kolayda neye dedini bilmek zor...

Takılıyoruz ama bi nedeni var

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2675&p=3

• quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

verdiğin linkte GTX ile XT arasında 200 puan var ve kapatılamıcak bir puan deil
    quote:

@2Fast4u

512mb 1800xtnin rakibi 512 gtxdir..o şekilde karşılaştırma yaparsan daha mantıklı olur..

• ama 512 GTX in devasa ve heatpipe lı bir soğutucu olduğunu ve bu sayede biraz overclocu hali hazırda olduğunu unutmamak lazım.. oysa 512 x1800XT ler OC ile inanılmaz oluyorlar
  • haklısın kutlarım o zmn nvidia yı ne diim

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

verdiğin linkte GTX ile XT arasında 200 puan var ve kapatılamıcak bir puan deil
    quote:

@2Fast4u

512mb 1800xtnin rakibi 512 gtxdir..o şekilde karşılaştırma yaparsan daha mantıklı olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

ama 512 GTX in devasa ve heatpipe lı bir soğutucu olduğunu ve bu sayede biraz overclocu hali hazırda olduğunu unutmamak lazım.. oysa 512 x1800XT ler OC ile inanılmaz oluyorlar

ulen atici devasa ve heatpipelı soğutucuyu ati yapmamışsa suç nvnin mi*oda yapsın kardeşim..Ayrıca 512 gtxinde o/c olduğunu unutmamanı tavsiye ederim..bi aç bakalım orbuda puanlara bak bakem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 19 Ocak 2006 18:12:04 >
  • @2fast4u
    Test ettimde sadece 6800dü format attımda ama kart ultra oluo bide öle denicem waktim yoktu kasmadım
  • tamam merak ettim çünkü bnm kartın hdr sm3 puanı eklenmeden geçmişim seni şaşırdım o bakımda
    quote:

Orjinalden alıntı: Aeneis

@2fast4u
    Test ettimde sadece 6800dü format attımda ama kart ultra oluo bide öle denicem waktim yoktu kasmadım
  • simdilik ilk deneme baska driver vs ile henüz deneme imkanım olmadı.. vga 7800gtx ( + 40 Delta) 490@1450 görünen su kendimizi yırtsak ( sahsım adıma )cpu ve vga ya iyice abansak tweak vs 5k üzeri su an icin cok zor..
    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=20381

•  3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 19 Ocak 2006 18:40:34 >

• şimdi bu testin amacı nedir benden daha yuksek alan bi 6800gs fln oyunları benden daha mı iyi oynıcak demek oluyo bence hayır ati bi yolunu bulacaktır inşallah
  • quote:

şimdi bu testin amacı nedir benden daha yuksek alan bi 6800gs fln oyunları benden daha mı iyi oynıcak demek oluyo bence hayır ati bi yolunu bulacaktır inşallah

Bakalım bekleyip göreceğiz ancak şu an nv ezmiş gerççi ati bir driverda çıkardı ama bilmiyorum kısa sürede çıkar ortaya bakalım x1900xt ne yapacak ben ondan umutluyum..
  • dual core farkı ile işlemci vga default
     3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun
  • kart 388/1100 ama 12p/5v soutmam kötü kendi fanı bozuldu asusun olcak şey mi

3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun
  • Nereden çıktı bu 3DMark06 ya daha 1 senisi vardı
  • hangi driver 6,1 den bahsediyosan denedim işe yaramıyo pek 200 puan arttı ama yetmez tabiki
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

şimdi bu testin amacı nedir benden daha yuksek alan bi 6800gs fln oyunları benden daha mı iyi oynıcak demek oluyo bence hayır ati bi yolunu bulacaktır inşallah

Bakalım bekleyip göreceğiz ancak şu an nv ezmiş gerççi ati bir driverda çıkardı ama bilmiyorum kısa sürede çıkar ortaya bakalım x1900xt ne yapacak ben ondan umutluyum..
  • quote:

testin details bölümünün en altında game skor diye bir bölüm hazırlamışlar sanırım bu genel oyun performansı için bir ölçü olabilir test etmek lazım
  • ne oldu böle ya x1800ler yalan oldu sli altı 7800ler falan koptu yazık oldu cümleten geçmiş olsun
  • Fiyatlar ne zaman düşer acaba
  • timeguard sende bi yapsana 05 le olmuyo artık :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.