ben 3dmax öğrenmek istiyorum kafamda çok soru işareti var nereden başlarım, nası yaparım, hayatımı bununla kazanmak istiyorum yani nereden başlamalıyım biraz araştırdım herkes bir çaydanlık yapmadan başlıyor ben direk bina yapmak istiyorum şöyle güzel manzaralı. Youtube'den derslere baktım 2 3 tane pek bir şey anlayamadım bazısı menüden göstererek yapıyor bazısı kısa yollar kullanıyor ne yaptığını kaçırıyorum, pdf filan okumayı sevmiyorum pek yada kitap açıp bakarak yapmayı ve ya birinin öğretmesi daha etkili oluyor.
simdi kardes,
caydanligi,testiyi,vazoyu yada her hangibi bir basit objeyi, videolari izlemeden kafanda tasarlayip programda yapabilcek hale gelmeden bina yapamazsin.cunku program senin enstrumanindir.. berber makas kullanmayi bilmeden tras edebilirmi? ustasi keski kullanmayi bilmeden heykel yontabilirmi??? elbette hayir.
bu durumda a'dan z'ye dedigimiz hic bilmeyenler icin en basindan baslayip anlatan ogreten egitim serilerini izlemen lazim.hem programi hemde 3dnin mantigini ve tekniklerini ogrenmelisin.bu tarz dersler internette hem bedava olarak hemde parali olarak mevcut.
kasezo kesinlikle katılıyorum şöyle bir şey var sen programın neler yapa bildiğini bilmezsen öyle uğraşıp durursun bu yüzden güzel ve adam gibi bir eğitim alman gerekir ben Vektörel Bilişim gidiyorum gayet güzel bir eğitim veriyorlar ve öğrenme garantisi var, hoca da gayet güzel anlatıyor bilgi adama gibi yerlere oranla bence verdiğin paranın tam karşılığını alıyorsun
Vektörel Bilişim e en kısa zamanda gidecem herkes güzel diyor internet sitelerine baktım teşşekürler tavsiyen için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme