Şimdi Ara

3ds cfw cıkmış...sadece sd kartınızla tüm oyunları oynayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
7.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denemedim oluyor mu bilmiyorum ama elindeki 3ds 9.2 ye heçmeden browser aktif olmuyo 4.1 version senin bi işine yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzundan 3DS bakmaya mı başlasak
  • çok uzun sürüyor yapması.
  • Bunu New 3DS'e yapmanın bi yolu varmı ?
  • Istanbulda yapan bir yer var mi acaba? Benim surum 10.6.0. Once surum dusurup sonra islemi yapmak lazim sanirim. Link var mi acaba?

• evet khalkedon filan yapıyor mu ?

yapan ya da yapılmış halde satan yer var mı ?
  • 2ds için cfw atan oldumu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zazor5000

Bunu New 3DS'e yapmanın bi yolu varmı ?

Versiyonun 11'den eskiyse oluyor. Tam bir günüme mâl oldu ama yaptım ben de new3ds'ye.

• Yani New 3DS i ilk aldığım zaman 11 in aşağısındamı oluyo ?
  • Beyler 2DS'im geldi. Homebrew Launcher yüklemek istedim fakat internet browser da takılıyorum. Güncelllememi istiyor. QR kodunu okumadan browser kapatmak zorunda kalıyorum.

Yandı mı yani benim CFW olabilme ihtimali? Versiyonum 10.3 . Yardımcı olabilecek biri var mı Allah aşkına
  • 11 versiyonlu 3ds şimdilik yok hocam refurbished olursa son versiyonda gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Beyler 2DS'im geldi. Homebrew Launcher yüklemek istedim fakat internet browser da takılıyorum. Güncelllememi istiyor. QR kodunu okumadan browser kapatmak zorunda kalıyorum.

Yandı mı yani benim CFW olabilme ihtimali? Versiyonum 10.3 . Yardımcı olabilecek biri var mı Allah aşkına

Hocam bildiğim kadarıyla o sürümde olmuyor
  • Evet Downgrade yaptım 9.2'ye. Baya vaktimi aldı meret
  • Oldumu peki
  • Bende ilk çıktığında denemek istemiştim ama hem oyunları pahalıydı hem de türkiye distributörü gitti, şimdi kaç sene geçti üzerinden yine tesadüfen gördüm artık ucuzlamıştır diye düşünüyorum?

Satan veya nerede satıldığını bilen varsa uygun fiyatlı 3ds almak istiyorum 3dsxl da olur, zaten kırmak da mümkünmüş cfw yapan veya kart satan bir yer bilen varsa mesaj atsın

yani nasıl anlatsam bilemiyorum kaç senedir zelda denemek istiyordum içimde kaldı :(

• Güncel olarak deneyenler var mı ? Hangi konsolların emülatörleri akıcı olarak çalışabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: electrum

Güncel olarak deneyenler var mı ? Hangi konsolların emülatörleri akıcı olarak çalışabilir ?

Hardmode ve oyunlu hax lar mevcut suan version 10.6 ya kadar browser hax mumkun

• Kartlı oyunların kullanımı için ayrıca başka bir aparata daha ihtiyaç oluyor. Yani sadece oyunu alıp, versiyon düşürme olayı şimdilik mevcut değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.