Bildirim
3DS Ingiltereden uygun oyunlar var mi?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2. el satan mağzalar var ben DS için Mariokart 7 yi 3Euroya aldırmıştım abimle işin kötü tarafı eski DS 'im rahmetine kavuşmuştu abime aldırırken ve abim uçaktayken de Old3DS'de anaartın ölmesi ile rahmetine kavuştu -
irlanda'dan alın en azından euro olur. 15-20 lira farkeder. -
quote:
Orijinalden alıntı: İsimsizVatandaş
2. el satan mağzalar var ben DS için Mariokart 7 yi 3Euroya aldırmıştım abimle işin kötü tarafı eski DS 'im rahmetine kavuşmuştu abime aldırırken ve abim uçaktayken de Old3DS'de anaartın ölmesi ile rahmetine kavuştu
2 sene sonra mı cevap veriyorsun İsimsizVatandaş ? adam uzayada çıkmış olabilir ne oyunu.. Mariaokart ı..
-
BEN SATTIM 3DS i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
quote:
Orijinalden alıntı: İsimsizVatandaş
2. el satan mağzalar var ben DS için Mariokart 7 yi 3Euroya aldırmıştım abimle işin kötü tarafı eski DS 'im rahmetine kavuşmuştu abime aldırırken ve abim uçaktayken de Old3DS'de anaartın ölmesi ile rahmetine kavuştu
2 sene sonra mı cevap veriyorsun İsimsizVatandaş ? adam uzayada çıkmış olabilir ne oyunu.. Mariaokart ı..
bak uzaya çıkmamış ama satmış
-
Switch lazim switch wiiu wiiu nereye kadar
Bu sefer parayi 3-5 oyun alabilecek gibi toplayacagim sonra dileniyorum orada burada
quote:
Orijinalden alıntı: furkanta_resmi
Switch lazim switch wiiu wiiu nereye kadar
Bu sefer parayi 3-5 oyun alabilecek gibi toplayacagim sonra dileniyorum orada burada
amazon.com 1950 amazon.de 1550tl sahibinden.com 1450tl. kısacası ekonomımızın kotu gıdısatı yonetım sorunu dolar ve yenı gelen 100dolar gumruksuz alma hakkının 30 dolara dusurulmesı ve neredeyse yarı yarıya artan fıyatlarla switch e de bu paralar verılmez elden yurt dısından bı arkadas getırırse alınır 1000 1100 cıvarı oluyor. oyun desende zamanla bi monster hunter xx bır zelda takasla tum oyunları oynatır. bırde fifa18 bır sene goturur. dıjıtal satısın kardeşliğin ps4 dekı gıbı olmaması nintendonun kaybı bu alet yok satar duzgun bı satıs ve yonetım polıtıkası olsaydı Türkiyede.
-
Bu fiyatlar hangi ülkeden acaba 1000-1100 civarı oluyor dediğiniz yoksa amazonda falan mı bu kadar şişiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Data
Bu fiyatlar hangi ülkeden acaba 1000-1100 civarı oluyor dediğiniz yoksa amazonda falan mı bu kadar şişiyor?
elden yurt dısından bı arkadas getırırse alınır 1000 1100 cıvarı oluyor. bu da 1300tl ye geldı dıyelım euro olarak havaalnında vergısını gerı alıyorsunuz 1100 1150 cıvarına gelıyor. elden aolursa fıyat bu.
yukarda ayrıntı ile yazdıgım gibi şişirme yok suan gır place order kısmına kadar gel amazon.com da 1950tl fıyat cıkıyor. normalde cok uygun olurdu ancak dedıgım gıbı gumruk vergılendırılmesının hakkımız olan 100dolardan 30 dolara cekılmesı. yanı 100dolara kadar vergı gumruk odemeden alısverıs yapıyorduk ustune 110 dolarsa 10 dolar ıcın vergı konuluyordu suan 30 doları gectıgı anda her bır dolar ıcın vergı payı arttı ekonomı doların artısı Türk lirasının değer kaybedişi, ülkedekı ekonomık ithal ihraacat, yonetım zaafı, üretim vs derken bu fıyatlara bu sekılde yansıyor
kısacası bi alman cocugu kendı para bazında 300tl ye bunu alırken sen 1500 tl ye ancak alabılıyorsun. bu da ulkenın son 15 yıldır ve oncesınde de ekonomık çökusunun göstergelerınden bır tanesı hayatının her alanına yansımıs benzın araba ev gıyım yıyecek ılac yol vs derken oyun konsol elektronıkde de karsımıza 3 4 kat fazla fıyat odeme olarak çıkıyor.
yoksa boyle bır icat SWITCH için 300 euro 300 tl 400tl cok cok uygun fiyat. bıze 1500
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 2 Temmuz 2017; 14:55:55 >
-
Hangi ülke diye sordum çünkü fransa ya gitmeyi planlıyorum ama vergi olayı tax free belgesi doldurulur ve o da işyeri üye ise oluyor diye biliyorum ve amazon.com yerine avrupadaki sitelerden almak daha mantıklı değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 2 Temmuz 2017; 20:44:15 >
Switch ucuz olsa ne iyi bende 3DS e yöneldim pahalı olmasından
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X