Bildirim
3ds max
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende ariom ama bulamadim ama istersenwww.tr3d.com u bi incele -
www.tr3d.com da modelleme hakkinda fazla irsey yok.. google dan aratirsan sonuca ulasirsin sanirim.. bende zamaninda helikopler modeli aramistim ancak cogu parali idi.. bunu goz onunde bulundur -
ya dostlar yok google dan tarattım ebesinin nikahına kadar aradım ama cıkmadı var ama paralı şu işi hayrına yapan yokmu neyse bilen varsa lütfen yardım... hı buarada helikopter modeli arayan arkadaşa tavsiye: max 6 nın kendi örnek animasyonları içinde var -
Ben helikopter derken tam bir helikopter kokpiti ariyordum, neyse o zamanlar kendim yapmistim, hallettim nitekim.. ama dedigim gibi genel olarak paralidir -
3dtotal.com -
evet bir aralar bende denemiştim. ama hep para istediler. hayrına yapan bulamamıştım -
quote:
Orjinalden alıntı: farukarslan
evet bir aralar bende denemiştim. ama hep para istediler. hayrına yapan bulamamıştım
Ne yaptırmak istediğini söylememişsin. Zaten bedava bulamazsın. Bu iş komlike birşey, Texture in dan modellemesine kadar bu iş kolay değil. Tabii istediğin kaliteli model ise. -
www.3dcafe.com
burda epey 3d mesh vardır -
arkadasım kadıkoy pasajında nefret edene kadar var ordan kapatabılırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X