Şimdi Ara

3ds max

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3ds max programında modellenmiş insan ağaç araba ve buna benzer karakterleri nereden bulabilirim. bildiğiniz bi site link ne bilim işte bişi varsa lütfen yardımcı olun...

• bende ariom ama bulamadim ama istersenwww.tr3d.com u bi incele
  • www.tr3d.com da modelleme hakkinda fazla irsey yok.. google dan aratirsan sonuca ulasirsin sanirim.. bende zamaninda helikopler modeli aramistim ancak cogu parali idi.. bunu goz onunde bulundur
  • ya dostlar yok google dan tarattım ebesinin nikahına kadar aradım ama cıkmadı var ama paralı şu işi hayrına yapan yokmu neyse bilen varsa lütfen yardım... hı buarada helikopter modeli arayan arkadaşa tavsiye: max 6 nın kendi örnek animasyonları içinde var
  • Ben helikopter derken tam bir helikopter kokpiti ariyordum, neyse o zamanlar kendim yapmistim, hallettim nitekim.. ama dedigim gibi genel olarak paralidir
  • 3dtotal.com
  • evet bir aralar bende denemiştim. ama hep para istediler. hayrına yapan bulamamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3ds max script önemli??????????
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukarslan

evet bir aralar bende denemiştim. ama hep para istediler. hayrına yapan bulamamıştım

Ne yaptırmak istediğini söylememişsin. Zaten bedava bulamazsın. Bu iş komlike birşey, Texture in dan modellemesine kadar bu iş kolay değil. Tabii istediğin kaliteli model ise.
  • www.3dcafe.com

burda epey 3d mesh vardır
  • arkadasım kadıkoy pasajında nefret edene kadar var ordan kapatabılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.