Şimdi Ara

3ds Max 2012 Modelleme,Render,Animasyon Dersleri HD - MasterTech (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
14
Favori
20.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişey sormak istiyorum, 2012 için hazırlanan 53 ders e ek olarak arşivdeki dersleri çalışmaya gerek var mı ? yoksa zaten 2012 için yeniden anlatıldı/anlatılacak mı arşivdeki dersler
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bişey sormak istiyorum, 2012 için hazırlanan 53 ders e ek olarak arşivdeki dersleri çalışmaya gerek var mı ? yoksa zaten 2012 için yeniden anlatıldı/anlatılacak mı arşivdeki dersler

Dilerseniz arşivede bakabilirsiniz.Ordada farklı şeyler var ancak bu dersleri izlemeniz daha iyi olur.
  • Emeğine sağlık usta. İnşallah bu videolarla yarın başlayacağım. Haydi hayırlısı.
  • düğme koymuşlar çalışmıyor sanırım.
    Mesajım bulunsun teşekkürler, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yeni ders eklenmiştir.İlk Mesajın en altında bulabilirsiniz.

Slate material editore mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.
  • Çeşitli sebeplerden dolayı son 2 aydır haftada 2-3 bazen 1 ders ekleyebildim.Bu çeşitli sebeplerin sona ermesi sebebi ile dersler tam gaz devam :)

İzleyen herkese teşekkür ederim.Yeni ders eklenmiştir.
  • 2 yeni ders eklenmiştir
  • takip ediyorum seni youtubedan.. allah razı olsun çok faydan dokundu bana..
  • Dostum derslerinin hepsini HD olarak indiriyorum anlatımın çok iyi. Ve hiç bir karşılık beklemeden böyle kaliteli dersler hazırlayıp bizlere sunman takdir edilesi bi davranış :) İnşallah herşey gönlünce olur

Hocam gördüğüm kadarıyla AE de kullanmaktasın.AE dersleri de hazırlamayı düşünüyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 25 Temmuz 2012; 20:50:02 >
  • 3 yeni ders eklenmiştir.

İleri düzey dersler eklenmeye başladı.

Burayı biraz geç güncelliyorum.Dilersenizwww.uzmanyapim.org tan yeni derslere anında ulaşabilirsiniz.
  • Yeni dersler eklenmiştir.
  • Yeni başlayacak olanlar için harika olmuş, ben 3d ye başladığımda böyle kaynakları yoktu çoğu şey deneme yanılmaya kalmıştı, ve 3ds max kitaplarına...
  • Arkadaşlar 3Ds max konusu olsun arşiv olsun dersler ve modeller olsun çok faydalanacağınız bir site söyleyeyim size:http://www.timgrubu.com/3ds-max/
  • Konu Güncellenmiştir.İlk mesajın en altını kontrol edebilirsiniz.
  • hocam emeğinize sağlık çok teşekürler yanlız şu max 2012 deki katı cisim ve nesne etkileşimi bölümünede el atsanız bi çok memnun olacam hala çözemedim şu Mass Fx / PhysX olayını çok iyi bir iş çıkarmışsınız elinize sağlık..
  • Ellerine sağlık, bende yeni başlayacağım, çok faydalı olmuş. Teşekkürler.
  • Valla süper...emeğine sağlık kardeşim, takipte olacağım.Saygılar.
  • mesajım bulunsun bende bir hobi olarak değil ciddi anlamda öğreneceğim bu işi

böyle hoca varken öğrenmemk ayıp olur eline konuna sağlık ..
  • 2-3 haftadır Uzmanyapım sitesi güncellemeye girdiği için videolara ulaşamıyorum ulaşabileceğim bir link var mı?
  • Videolara ulaşabileceğimiz farklı bir kaynak verirseniz ben de 3d Max'e giriş yapmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.