Şimdi Ara

3dsmax nasıl ogrenebilirim??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bn bi programı genis manada ogrenmek istiyorum 3dsmax cok uygun gibi geldi bana biraz baktım da cok keyifli bir program.ya bu max kursları geniş manada ögretebiliyormu programı yoksa ogrenmem icin ne tavsiye edersiniz.istanbulda oturuyorum tavsiye edebileceginiz bir kurs varmı.ha bide finansal getirisi varmı bu programın hani serbest sekilde cizeyim millete hem ogrenciyim para kazanırım.he derseniz ki bu prog para getirmez sn bunu oren ole bşi varsa onu da yazın. uzun oldu biraz ama neyse tesekkurler smdiden :)

• www.tr3d.com burdan öğrenebılıceğini düşünüyorum :)
  • http://www.dersvar.com adresine girip formda bulabilirsin içerisinde birçok kaynak var video e-book vb.
    bende 3d max a yeni başladım inşallah iyi bir şekilde öğranirsin video derslerini iyi dinlersen mutlaka bişeyler kaparsın soracağın bişi olursa mutlaka beklerim eğer program istersen0 (full) link verebilirim
  • max de (iç-dış) mimari çizimler konusunda bilgi veren için bildiğiniz kitap var mı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10446498/mpage_1/key_/tm.htm

burda istediginizi sorup cvpları alabilrisiniz... paylaşımları yapabilirsiniz...
  • Kitap tavsiyesi olarak
    Nezih Kanbur'un kitabiını tavsiye edebilirim başlangıç seviyesi için.

Bazı siteler

www.cg-turk.com
    www.tr3d.com
    www.arkitera.com
    www.cg-talk.com
    www.evermotion.org
    www.sinefx.com
    www.dersvar.com

Bunlar belli bir seviyeye kadar işine yarar kaynak olarak sanırım.
    Bu sitelerde video derslerde bulabilirsin.
    Ayrıca arama motorlarındanda birçok derse ulaşman mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 27 Aralık 2006; 12:00:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şunu diyorum,ingilizcen varsa,elinin altında internette varsa,gereksiz yere kurslara para kaptırma.mesela,ben vaktiyle web tas. kursuna gitmiştim,ama fireworksbirazda dreamweaverdan başka bişi ogrenmedik o da yarım yamalak.ama ne zaman bilg. onardık internette surf yapmaya başladım,okudum ingilizce tutorialları ya da türkçe ..şimdi belki hala uzman diilim ama,hiçbişi bilmemekten iyidir.velhasıl,aynı şekilde flashı öğrendim,yani içinizde azim,kendinize güven duygusu,elinizin altında internet varsa,bence ne kursa ne de başkalarına gerek var.burdaki kişilerede ihtiyaç yok açık diyorum bunu ben.tutorial okuman yeter.ama tutorial bulman için iyi bi araştırmacı olman lazım intte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.