Şimdi Ara

3G 16GB 3.1.2 yurtdışı cihazı neden jailbreak olmaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdm24

Rc2 ile denediniz mi ? Rc3 snow eklentisi ile gelecek jb de degisiklik yok.

evet denedim RC2 ile ve RC3 e sadece snow eklentisi gelicekse işimiz zor.
    Tek bir olasılık kalıyor o da dev team'in kini yapmak yani MAC OS' u olan bir sistemde denemek zaten tek denemediğim o kaldı. Hatta bir çok pc uyumlu mac os denedim kurmaya ama olmadı.
    Arkadaşta Mac book pro var eğer hala çözülmezse bir de onla denicem.
  • kerimtur senin cihaz kayıtlı mı? Bendeki kayıtsız acaba kayıtsızlarda mı çalışmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

kerimtur senin cihaz kayıtlı mı? Bendeki kayıtsız acaba kayıtsızlarda mı çalışmıyor?

Kayıtlı kayıtsız farketmez, RC3 ile bir deneyin JB olacak mı ?
    Unutmadan, JB olmadan Unlock olmuyor hatırlatalım...
  • quote:

quote:

kerimtur senin cihaz kayıtlı mı? Bendeki kayıtsız acaba kayıtsızlarda mı çalışmıyor?

Kayıtlı kayıtsız farketmez, RC3 ile bir deneyin JB olacak mı ?
    Unutmadan, JB olmadan Unlock olmuyor hatırlatalım...

Cihaz pasaport kayıtlı.
    RC2 ile denedim.
    Edit: Az önce RC3 çıktığını farkettim ve denedim, olmadı.
    Son çare olarak aktivasyon için AT&T sim kartı getirtmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimtur -- 3 Kasım 2009; 21:03:12 >
  • Kullandığınız işletim sistemi ile de ilgili olabilir...Mümkünse Xp'de deneyin, vista sorun çıkarabiliyordu...
    Ayrıca tüm programları kapalı olduğuna, antivirüs'ün devre dışı olduğunada dikkat edin...Görev yöneticisinide kontrol edin, çalışan program vs. varsa kapatın...İtunes açık deneyin, olmazsa onuda görev yöneticisinden kapatın, hem itunes hemde ituneshelper programını kapatmayı unutmayın...Olmaması için bişey yok ama ilginç ?
  • quote:

Kullandığınız işletim sistemi ile de ilgili olabilir...Mümkünse Xp'de deneyin, vista sorun çıkarabiliyordu...
    Ayrıca tüm programları kapalı olduğuna, antivirüs'ün devre dışı olduğunada dikkat edin...Görev yöneticisinide kontrol edin, çalışan program vs. varsa kapatın...İtunes açık deneyin, olmazsa onuda görev yöneticisinden kapatın, hem itunes hemde ituneshelper programını kapatmayı unutmayın...Olmaması için bişey yok ama ilginç ?

Windows 7 ile xp service pack 2 modunda; itunes, itunes helper açık ve kapalı, antivirüs vs herşey kapalı denedim. Yani olabilecek tüm ihtimaller elendi. Şimdi ekstradan xp kuruyorum. Onda deneyip sonucu yazarım.
  • 20. denememde oldu şöyle yaptım

önce itunes dan 3.1.2 ye restore ettım

telefon acil aramada kaldı

daha sonra pc ye restart ettım görev yöneticisinden tüm itunes la alakalı prog ları kapattım

antvirüs ü disable yaptım

telefonu bağladım bu arada içinde turkcell hattım vardı ilk kez kartı takıp denedim bu arada

sonra Blackra1n RC3 ile JB yaptım daha sonra da unlock :)

bu arada işletim sistemin win 7

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin24

20. denememde oldu şöyle yaptım

daha sonra pc ye restart ettım görev yöneticisinden tüm itunes la alakalı prog ları kapattım

telefonu bağladım bu arada içinde turkcell hattım vardı ilk kez kartı takıp denedim bu arada

kolay gelsin

Öyleyse adım adım gidelim, yanlış olan nokta varsa farketmesi kolay olur.
    1- Telefonu orijinal 3.1.2ye restore ettim
    2- Telefon acil aramada kaldı
    3- Pc restart edildi
    4- Görev yöneticisinden itunes, itunes helper, ipod service ve bonjour kapatıldı.
    4- Eset antivirüs disable yapıldı.
    5- Turkcell hat takıldı.
    6- blackra1n RC3 çift tıklanıp açıldı ve make it rain yapıldı. (Burada uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştır kısımları ne olacak?)
    7- Sonuç: Yine acil arama:)

• Win 7 dede yonetici olarak calistrma varsa deneyin bi.
  • pardon abi aynı yöntemle ben yönetici olarak çalıştır yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimtur

quote:

20. denememde oldu şöyle yaptım

kolay gelsin

Öyleyse adım adım gidelim, yanlış olan nokta varsa farketmesi kolay olur.
    1- Telefonu orijinal 3.1.2ye restore ettim
    2- Telefon acil aramada kaldı
    3- Pc restart edildi
    4- Görev yöneticisinden itunes, itunes helper, ipod service ve bonjour kapatıldı.
    4- Eset antivirüs disable yapıldı.
    5- Turkcell hat takıldı.
    6- blackra1n RC3 çift tıklanıp açıldı ve make it rain yapıldı. (Burada uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştır kısımları ne olacak?)
    7- Sonuç: Yine acil arama:)

6. uyumluluk modu olduğu gibi değiştirme sadece yönetici olarak çalıştır de

inşallah bu şekilde olur

• quote:

pardon abi aynı yöntemle ben yönetici olarak çalıştır yaptım

Kapattığın programlar sadece itunes ve itunes helper mı? servislerden ipod service ve bonjour service kapattın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimtur -- 3 Kasım 2009; 21:54:56 >
  • quote:

quote:

Kapattığın programlar sadece itunes ve itunes helper mı? servislerden ipod service ve bonjour service kapattın mı?

sadece itunes ve itunes helper
  • quote:

quote:

quote:

Aynı yöntemi denedim ve sonunda oldu. Değerli zamanın ve sabırlı cevapların için çok teşekkür ederim.
    Anlatım metodun sabitlenecek bir konu olmalı bence:) Windows 7 kullanıcıları için rehber niteliği taşıyacak.

• Ben zaten hep yönetici modunda deniyorum "Run as adminisitrator".
    RC3'ü kurdum bütün appel programlarnın görev yöneticisinden kapadım antivurus dahil ama olmadı yine :(
    JB işlemi başlıyor yani geohots'un resmi ekrana geliyor ve tekrar acil arama ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 3 Kasım 2009; 22:38:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı yöntemi denedim ve sonunda oldu. Değerli zamanın ve sabırlı cevapların için çok teşekkür ederim.
    Anlatım metodun sabitlenecek bir konu olmalı bence:) Windows 7 kullanıcıları için rehber niteliği taşıyacak.

rica ederim ne demek güle güle kullan artık :)
    faydam olduysa ne mutlu bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim ne demek güle güle kullan artık :)
    faydam olduysa ne mutlu bana

Eee ben napıcam peki :(

• uzun zamandır iphone konularına bakmıyodmda redsnow fln gelmiş quickpwnye noldu ananası özledim :)
  • quote:

Ben zaten hep yönetici modunda deniyorum "Run as adminisitrator".
    RC3'ü kurdum bütün appel programlarnın görev yöneticisinden kapadım antivurus dahil ama olmadı yine :(
    JB işlemi başlıyor yani geohots'un resmi ekrana geliyor ve tekrar acil arama ekranı

Henüz yaptığım bir işlem olduğu için hemen paylaşayım.

Apple resmi firmware 3.1.2 ile restore et
    Kabloyu pcden çıkar
    Pcyi restart et
    Windows 7 açıldığında sistem yöneticisinden itunes helper ve varsa itunesu sonlandır
    Antivirüs programını disable yap (exit yapmaya gerek olmadığını yapınca gördüm)
    blackra1n RC3 sağ tıkla ve özellikleri açıp sağ altta unblock düğmesine bas (exe dosyası olduğu için windows kullanımı engelliyor)
    hattını iphonea tak ve kabloyu pcye tak
    kısa bir süre bekle ve ne olur ne olmaz diye tekrar sistem yöneticisine bak, itunes ya da helper açılmış olmasın
    son olarak blackra1n RC3 çalıştır ve benim yapmış olduğum gibi heyecanla bekle:)

olursa teşekkürler yasin24'e :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimtur -- 3 Kasım 2009; 23:01:11 >

• quote:

quote:

Ben zaten hep yönetici modunda deniyorum "Run as adminisitrator".

Henüz yaptığım bir işlem olduğu için hemen paylaşayım.

Apple resmi firmware 3.1.2 ile restore et
    Kabloyu pcden çıkar
    Pcyi restart et
    Windows 7 açıldığında sistem yöneticisinden itunes helper ve varsa itunesu sonlandır
    Antivirüs programını disable yap (exit yapmaya gerek olmadığını yapınca gördüm)
    blackra1n RC3 sağ tıkla ve özellikleri açıp sağ altta unblock düğmesine bas (exe dosyası olduğu için windows kullanımı engelliyor)
    hattını iphonea tak ve kabloyu pcye tak
    kısa bir süre bekle ve ne olur ne olmaz diye tekrar sistem yöneticisine bak, itunes ya da helper açılmış olmasın
    son olarak blackra1n RC3 çalıştır ve benim yapmış olduğum gibi heyecanla bekle:)

olursa teşekkürler yasin24'e :)

wallaa ben 10 a yakın yöntemle denedim olmadı en son böyle tesadüfe oldu :)

en önemli nokta bence her başarısız olduduğunda itunes ile 3.1.2 ye restore etmek şart

birde itunes versiyonu da önemli olabilir benimki 9.0.2

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.