Şimdi Ara

3G Lİ ÇİFT SİM KARTLI TELEFON TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ikinci bir hat aldığımdan dolayı cift hatlı bir telefona ihtiyacım oldu iki telefon birden taşımak biraz hamallık bir de yazın tam bir işkence oluyor adığım ikinci hat şirket hattı ve işim gereği dışarıda iken bankalara ve maillerime bakıyorum bu yüzden bu alacağım telefonun internet deneyimide güzel olması gerekir varsa android li olabilir samsung b7722 tavsiye edecek arkadaşlara internet deneyimlerini yazmaları gerekir çünkü bu yönden telefonun sıkıntılı olduğunu yazmış bazı arkadaşlar

bu istediğim özelliklerde sizlerden tavsiye bekliyorum çin malı olmasın

• bir tavsiyede bulunacak yok mu
  • general mobile i incele güzel çift hatlı telefonları var. Zaten nokia felan işe yaramaz çift hatlıları
  • hem 3g li hem çift hatlı zor hocam. Ama şöyle yapılabilir, 3g kullanmak için bir dokunmatik telefon, konuşmak için 200 tlye kadar başka bir telefon. Zaten 3gli telefonların şarzı çabuk bitiyor, bir de çift hatlı olursa daha çabuk bitecektir, yoğun kullanım nedeniyle. Bende n8 var mesela sadece multimedya olarak kullanıyorum, yanında nokia x1-01 çift hatlı var şarzı bir haftadan fazla gidiyor, 3g ihtiyacım olursa 3gli mobil modem sim kartını takıyorum n8e. Mesajı konuşmayı x1-01 den yapıyorum. Siz de şirket hattını dokunmatik androidli bir tele takıp maillerinize bakabilirsiniz. Daha ufak ve basit bir telefon ile de eski hattınızı kullanırsınız, başka türlü pek baş etmiyor maalesf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 18 Mart 2012; 19:20:45 >
  • yavsiyeler için teşekürler @telliibrahim şarjının uzun gitmesini isterim şu samsungun telefonu olan b7722 var 3g li ve çift hatlı araştırmalarımda o gözüme çarptı ama pek tavsiye etmiyorlar internete girmek işkence gibi diyorlar bende zaten sadece maillerime bakacağım cepten zaten açamadığım bir dosya olursa da o anda laptopa bağlayıp öyle gireceğim nete aslında biraz vaktim olsa yaza kadar güzel modeller geleceğe benziyor ama o kadar vaktim yok yahu buda benim şansım hep böyle oluyor ne zaman bir şey almak istesem istediğim özellikler için hep beklemem gerekiyor

neyse bakacağız artık bir çaresine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.