Bildirim
3G li netbook
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
LG X120 var aklıma ilk gelen
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/3Gkampanyalari/3Gdizustubilgisayar
İki model var ayrıca burda.. -
evet x120 yi ben de araştırdım ama,sanırsam piyasada satılanlarda yok.opsiyonel diyo lg sitesinde.,satılan sitelerde de ayrıntılı bilgi yok.Turkcell kampanyasına da girmek istemiyorum,kontrat işi uymuyor bana.Nakit para almayı düşünüyom.tşk ler.. -
Hp nin modellerinde vardı araştır istersen -
hp-compaq..o cihazı bi ara 500 e veriyolardı,şimdi bi bimeks de var 900 e:) -
x120 lerde, sim kart küçük geliyor alttaki yuvaya, teknik servisin ayrı birşey takması gerekiyormuş herhalde.
Msi netbook da sim kartların oturduğu bir yuva mevcut. Modelini de en kısa zamanda yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza07 -- 18 Ağustos 2009; 1:19:06 > -
MSI da varmıymış hakikaten yaa,çok iyi olur.. Hp-compaq ereyon da buldum 650 ye o cihaza değer mi o fiyat,bilemiyom.Sonuç da hp-compaq hp nin yan sanayii gibi bişey.Hp nin mini si dahi nc10 ya da 1000he ile yarışamazken,hp-compaq a pek güvenemiyom..Vay beee ne hayallerim vardı,samsung n120 ya da asus 1008he kırmızı alacaktım:) bir 3g modem oyunu bizi ne hale getirdi:) şu zıkkım usb modemler de piyasa da yokki alalım,parası ile..Neyse arkadaşlar,yardımlarınız için çok tşk ler..devamını beklerim tabii,varsa iyi bir alternatif:) -
vodafone dan aldm ben bitane gsl calsıyor ama turcll i bilmem -
parayla satıyolar mı usb ya da pcmcia modem,vodafone ya da turkcell de.Yoksa illa da kontrat mı? -
Şu an paraya satılan yani kontratsız satılan 3g modem sadece cihaz kampanyası olarak var sanırım. Yani bir firma ki o da teknosa - vatan - bimeks hangisi hatırlamıyorum. Cihaz ve modem satıyordu. Onun haricinde tek modem henüz piyasa yok sanırım... -
3g li netbook olsada Türkiyede kullanılmaz ki fiyat acısından sınırsız uygun olmadıkca olmaz -
1 nc10 alsan turkcelden de 1 3g usb modem al devam et ne farkeder ki anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: redfire
1 nc10 alsan turkcelden de 1 3g usb modem al devam et ne farkeder ki anlamadım
Turkcell modem satmıyo maalesef,sorunumuz bu..24 ay kullanım kontratı karşılığında hediye ediyo sadece,bu da bana uymuyo..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X