Şimdi Ara

3G Mİ 4G Mİ DAHA FAZLA ŞARJ TÜKETİYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim 3 G full (4 tık) çekerken, 4,5 G yarım (2 tık) çekiyor. Bildiğim kadarı ile telefon zor çektiği durumlarda hem daha fazla radyasyon yayıyor hemde sonuç olarak pili daha hızlı bitiyor? 4,5 G tam çekene kadar beklesek mi?
  • Hangi kanaldan yayın aldığınıza göre şarj seviyeniz de ona göre değişir. Sanırım şu sıralar A1 kanalından bastıkça basıyorlar IMT Advanced'i...
  • "3G bağlantısına sahip iki kullanıcı arasındaki telefon görüşmesi bağlantısı yaklaşık 5 saniyede gerçekleşiyor. Ancak 4.5G’de bu rakamın 8 saniyeye kadar çıkması bekleniyor. Bunun sebebi de yeni teknolojinin kullanılmaya başladığı ilk dönemlerde kapsama alanlarının geniş olmaması ve iletişim operatörü şebekelerindeki 4.5G kapsama alanı yüzde 20 civarında olması geliyor. Örneğin 4.5G şebekesine bağlı bir abone 3G şebekesine bağlı birini aramak istedi. Bu esnada 4.5G’ye bağlı akıllı telefon arama şebekesini 3G’ye düşürecek. Bu düşürme esnasında da 3 saniyelik aksama yaşanacak"

Bunu biliyor muydunuz? http://www.firsatnerde.com/4-5g-ile-ilgili-bilinmesi-gereken-hersey/

• 4G de şarj durumu çok daha iyi 3G ye göre.
  • Kaç gündür inceliyorum kafadan 1-2 saat 4G daha iyi
    3G açmıyorum artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu sıralar kafamda dönen soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum. İkisininde full çektiği yerde en çok hangisi daha fazla şarj tüketir?
  • Sanırım 4g daha iyi.

• 4g wifi gibi

3g semiriyor
  • 4g kullanıyorum ben de ve daha olumlu şarj tüketimi yakaladım. 3g şarjı cidden fazla emiyormuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.