Şimdi Ara

3G Modem, Telefon Internet Tarifesi ile Kullanılabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum yerde herhangi bir kablolu internet sağlayıcısını kullanamadığımdan dolayı 3g modem olayına yönelmek istiyorum.

Fakat 4GB yada 6GB gibi tarifelerin yetmeyeceğini bildiğimden dolayı kota aşımında hız düşümü bulunan tarifeleri düşünüyorum, fakat bu tarifelerin hepsi telefon için bulunuyor.

3G modem konusunda bilgim pek olmadığından (satıcılarında bilgisi açıkca pek yok) sormak istiyorum.

Telefon için kullanılabilen internet paketleri, 3g modeme takılan sim kartı ile kullanılabiiyor mu?

Eğer kullanılıyorsa ekstra bir işlem yapmak gerekiyor mu?

Teşekkürler...

edit: Mesala şu tarifeyi düşünmüştüm.
    http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/sinirsiz-4gb?speedLimit=17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3attery -- 4 Ocak 2014; 23:29:50 >

• Bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i3attery

Bulunduğum yerde herhangi bir kablolu internet sağlayıcısını kullanamadığımdan dolayı 3g modem olayına yönelmek istiyorum.

Fakat 4GB yada 6GB gibi tarifelerin yetmeyeceğini bildiğimden dolayı kota aşımında hız düşümü bulunan tarifeleri düşünüyorum, fakat bu tarifelerin hepsi telefon için bulunuyor.

3G modem konusunda bilgim pek olmadığından (satıcılarında bilgisi açıkca pek yok) sormak istiyorum.

Telefon için kullanılabilen internet paketleri, 3g modeme takılan sim kartı ile kullanılabiiyor mu?

Eğer kullanılıyorsa ekstra bir işlem yapmak gerekiyor mu?

Teşekkürler...

edit: Mesala şu tarifeyi düşünmüştüm.
    http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/sinirsiz-4gb?speedLimit=17

telefonunu modem yapıp kullanılıyo o paket büyük ihtimal mobil modemde kullanılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avea 4 gb 20 tl, 6 gb 30 tl olan tarifeden aldım. faturam telsiz ücreti cart curt gibi şeyler yüzünden 25 tl geliyor. avea jet i tarife hediye etti, 60 tl ye hb den 3g modem alıp jeti monte edince kablusuz internetim oldu. modemin markasi tplink.

not: 6 gb üzerine çikinca tarife otomatik duruyormuş. hiç çıkmadığımdan bilmiyorum. pttcell çıktığında internet girilemiyecek kadar kötü oldu. bu aralar düzelttiler.
  • bulunduğun yerde hangi operator en ucuza 3g veriyorsa onu al. müşteri hizmetlerine göre heryerde çekiyor, ama aynı operatoru kullanan bir arkadaşını evine çağırıp denemeden alma. bu konuda mağdur olan çok. 2g ile internet işkence.
  • Bu haftasonu modem + sim'i halledeceğim sanırsam.
    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.