Bildirim
3g özellikli telefon arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
430ytl civari k530i dusunebilirsiniz 3g dahil olmak uzere neredeyse butun ozellikleri olan bir telefon ince ve hafif ve fiyatida uygun.blt2 , A2DP , radyo , 2mp kamera ve bekleme-konusma suresi 395/9 vs...quote:
Orijinalden alıntı: korayalttantire
k600i
http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=226&IID=22060
http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPWtHTXpVelMrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 12 Eylül 2007; 9:27:49 >
-
biraz kasım n70 olabilir yada 6233 de olabilir flaş o kadar önemli değilse tabiquote:
Orijinalden alıntı: korayalttantire
k600i
http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=226&IID=22060 -
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
430ytl civari k530i dusunebilirsiniz 3g dahil olmak uzere neredeyse butun ozellikleri olan bir telefon ince ve hafif ve fiyatida uygun.blt2 , A2DP , radyo , 2mp kamera ve bekleme-konusma suresi 395/9 vs...
http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPWtHTXpVelMrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: killnOd
430ytl civari k530i dusunebilirsiniz 3g dahil olmak uzere neredeyse butun ozellikleri olan bir telefon ince ve hafif ve fiyatida uygun.blt2 , A2DP , radyo , 2mp kamera ve bekleme-konusma suresi 395/9 vs...
dostum telefon çok güzel fakat kameraya flash koymamışlar... yoksa alınmıycak bi telefon değil... tam istediğim gibi 3g ince küçük 2mp kamera vs hepsi güzel ama neden bişiler hep eksik oluyo...
-
Evet flas otofokus makro olsaymis cok daha iyi olurmus ama 2mp normal bir kullanici icin fazlasiyla yeterli yoksa kamera icin bir cok detay var mercek vs bu isin sonu yok yani...Mesela megabass ve walkman2 ozelligide konabilirmis ama bunlar fiyatida haliyle fazlasiyla arttirirdi.quote:
Orijinalden alıntı: emsa1quote:
dostum telefon çok güzel fakat kameraya flash koymamışlar... yoksa alınmıycak bi telefon değil... tam istediğim gibi 3g ince küçük 2mp kamera vs hepsi güzel ama neden bişiler hep eksik oluyo...
Alıntıları Göster
-
n70 veya 6233 e bir bak derimquote:
Evet flas otofokus makro olsaymis cok daha iyi olurmus ama 2mp normal bir kullanici icin fazlasiyla yeterli yoksa kamera icin bir cok detay var mercek vs bu isin sonu yok yani...Mesela megabass ve walkman2 ozelligide konabilirmis ama bunlar fiyatida haliyle fazlasiyla arttirirdi.
Alıntıları Göster -
k 610i derimquote:
Orijinalden alıntı: BL@DE
n70 veya 6233 e bir bak derim
Alıntıları Göster -
5700 500-600 milyon arası 3G li fotoraf kalitesi 2 Mp bazı arkadaşlar kameray akötü diyo bazıları iyi Ama video kalitesi süper+Ses kalitesi+Kamerasında flash varquote:
Orijinalden alıntı: erosim
k 610i derim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BL@DE
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BL@DE
6233 modelinde 3G ozelligini goremedim ben sanirim yok.n70 ise k530i den 100ytl daha pahali.
-
6233'te 3g desteği mevcutturquote:
Orijinalden alıntı: killnOdquote:
Orjinalden alıntı: BL@DE
6233 modelinde 3G ozelligini goremedim ben sanirim yok.n70 ise k530i den 100ytl daha pahali.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
6233'te 3g desteği mevcuttur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
3g diyince herkes cift kamera dusunuyor once sanırım o yuzden yok sanılıyor.3g vardır ama cift kamera yoktur 6233'de
-
UMTS (3G) ozelligi yok ayrica ikinci kamerada yok haliyle goruntulu gorusme yapmak icin baya bir ugrasmak lazim sanirim.nokia nin sitesinde 6233 icin 3G demis ama yukarida vsaydigim en onemli iki ozellik mevcut degil tam olarak 3G tellerde olamsi gerekenler nedir yani bir tel hangi ozelliklere sahipse 3G oluyor?Ben en onemli ozelligin goruntulu gorusme ve yuksek hizda UMTS baslantisi oldugunu saniyordum.quote:
Orijinalden alıntı: kaaaanquote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
3g diyince herkes cift kamera dusunuyor once sanırım o yuzden yok sanılıyor.3g vardır ama cift kamera yoktur 6233'de
Alıntıları Göster
-
WCDMA (Wideband Code-Division Multiple Access) ve UMTS (Universal Mobile Telephone System) gibi üçüncü kuşak mobil telefon şebekeleri veya 3G şebekeleri, GPRS ve EDGE’den daha hızlı veri transfer etmenize ve konuşurken bilgi aktarmanıza imkan verirler.quote:
UMTS (3G) ozelligi yok ayrica ikinci kamerada yok haliyle goruntulu gorusme yapmak icin baya bir ugrasmak lazim sanirim.nokia nin sitesinde 6233 icin 3G demis ama yukarida vsaydigim en onemli iki ozellik mevcut degil tam olarak 3G tellerde olamsi gerekenler nedir yani bir tel hangi ozelliklere sahipse 3G oluyor?Ben en onemli ozelligin goruntulu gorusme ve yuksek hizda UMTS baslantisi oldugunu saniyordum.
Alıntıları Göster
WCDMA’nın Avantajları
WCDMA teknolojisi, mobil şebekelerde daha hızlı veri bağlantısı sağlar. şu anda 384 kbps’ye kadar. WCDMA teknolojisinin gelecek kuşaklarında, bu oran 10 Mbps’ye kadar artabilir.
Olağan faaliyetlerin tümünü yapabilirsiniz: SMS veya MMS mesajları gönderme, oyun ve zil sesi yükleme, telefonunuzu PC takvimiyle veya şirketin intranetiyle senkronize etme, İnternet’i tarama. WCDMA, ayrıca video streaming için yeterince hızlıdır.
GPRS veya EDGE telefonlarında, bu işleri konuşurken yapabilirsiniz. WCDMA, eşzamanlı ses ve veri bağlantıları yapmanıza imkan veren, bu sayede resim gönderebileceğiniz ve telefonda konuşurken e-postanıza bakabileceğiniz farklı bir teknolojiye dayanmaktadır.
GPRS ve EDGE gibi, bağlantı süresi için değil aktarılan veri için para ödersiniz, bu yüzden sürekli bağlantıda kalabilirsiniz.
WCDMA Nasıl çalışır
Wideband Code-Division Multiple Access, mobil cihazlarla radyo kanallarına erişim için (veri alışverişine müsaade edilen yerlerde) nispeten yeni bir teknolojidir.
_________________________________________________________________________________
6233 de 3G var...Ayrıca bugünki ön kamerası berbat telefonlarla görüntülü konuşma yapabileceğinizi sanmanız bence hatadır...Büyük ihtimalle görüntü çok kötü olacaktır...Benim fikrim bu yanlışsam bilen düzeltsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 13 Eylül 2007; 23:47:41 >
-
quote:
UMTS (3G) ozelligi yok ayrica ikinci kamerada yok haliyle goruntulu gorusme yapmak icin baya bir ugrasmak lazim sanirim.nokia nin sitesinde 6233 icin 3G demis ama yukarida vsaydigim en onemli iki ozellik mevcut degil tam olarak 3G tellerde olamsi gerekenler nedir yani bir tel hangi ozelliklere sahipse 3G oluyor?Ben en onemli ozelligin goruntulu gorusme ve yuksek hizda UMTS baslantisi oldugunu saniyordum.
Alıntıları Gösterquote:
Nokia 6233'te 3G desteği bulunuyor. 3G (UMTS), şu anda kullanmakta olduğumuz GSM alt yapısından çok daha hızlı bir alt yapıdır. 3G desteğine sahip olup 2. kamera barındırmayan telefonlar mevcuttur. (Örn: N91)
-
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar... ama kimse se k810i önerisinde bulunmamış, acaba bu sadece fiyat sınırıylamı alakalı yoksa telefon dandikmi... eğer telefon güzelse biraz daha fiyatının düşmesini bekleyebilirim...quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..quote:
Nokia 6233'te 3G desteği bulunuyor. 3G (UMTS), şu anda kullanmakta olduğumuz GSM alt yapısından çok daha hızlı bir alt yapıdır. 3G desteğine sahip olup 2. kamera barındırmayan telefonlar mevcuttur. (Örn: N91)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: emsa1
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar... ama kimse se k810i önerisinde bulunmamış, acaba bu sadece fiyat sınırıylamı alakalı yoksa telefon dandikmi... eğer telefon güzelse biraz daha fiyatının düşmesini bekleyebilirim...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emsa1
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar... ama kimse se k810i önerisinde bulunmamış, acaba bu sadece fiyat sınırıylamı alakalı yoksa telefon dandikmi... eğer telefon güzelse biraz daha fiyatının düşmesini bekleyebilirim...
K810i piyasanın en iyi fotoğraf çeken telefonları arasındadır zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben tuş takımını hiç beyenmedim o telefonun
-
quote:
Orijinalden alıntı: emsa1
Alıntıları Gösterquote:
Telefonun fiyatı 600 YTL civarında...
-
n 70quote:
Alıntıları Göster
-
n70 derim ben.quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- samsung a15 alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- ipro smart 2.4s
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X