Şimdi Ara

3gb 500dk 1000sms 25 TL Turkcell (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
39.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unfortunately

quote:

Orijinalden alıntı: FenerbahçeliTR

Faturasız 500 dk 1000 SMS 4gb 29 TL bu daha iyi

Bu paketin adı nedir

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yeni-hazir-kart-sadakat-programi-avantaj-29

• Bu paketi kullanıyorum 4.5g olayından da 2 ye katladı 25 tl ye 6gb 500 dk 1000 sms gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    yok 4g için dedim.63 mbps zaten 3g sınırı civarlarında bir sayı ama 4g ile 375 mbps ye kadar reklam yaparlar sonra kısıtlarlar 100 e , 4g gelmeden önce 1 sene boyunca kullandığım pakette 3g 7.2 mbps ile sınırlıydı.haıyr ucuz olsa tamam dicem hem diğer operatörlerden pahalı hem kısıtlıyor.
    Gerçi 3gb paketle yine farketmicek boş boş konuşuyorum
  • atheet kullanıcısına yanıt
    Aynen sonda doğruyu söylemişsiniz 3 gb pakette 1000 Mbit olsa ne olacak :) Ben 3g devam ediyorum eskiden 7.2 hız sınırı varken 2. öncelik veriyordu o nedenle turkcell den ayrılmıştım, şimdi o kısıtlamalar kalkmış sanırım dönme vakti geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ado102

Bana özel diyor ama işe yarayabilir. Denemek lazım.
     3gb 500dk 1000sms 25 TL Turkcell

Süper Avantaj 25 paketini alabilmek için 2222 ye SMS atmak gerekmektedir. Atılan SMS ücretsizdir.
    Paket istenirse aynı ay içinde birden fazla kez alınabilir.
    Verilen paket faydası tekrar aynı paket üst üste alınmadığı sürece 30 gün sonunda iptal edilir bir sonraki aya aktarılmaz. Kampanyaya katılım süresi kayıt tarihinden itibaren 90 gündür.
    Paket fiyatına KDV, ÖİV dahildir.
    Verilen faydalar 3. şahıslara devredilemez.
    Kazanılan dakikalar üçüncü şahıslara transfer edilemez.
    Kazanılan dakika veya kullanım süreleri bittikten sonra abone kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Paket kapsamındaki 3 GB kullanım hakkı, 100 KB’lık periyodlar ile düşer.
    Paket dakikalarının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
    Paketler otomatik yenilenmemektedir ve abonelerimiz ihtiyacı olduğunda SUPER25 yazıp 2222 ye ücretsiz SMS göndererek tekrar paket satın alabilirler.
    Kampanya süresi bittikten sonra (kayıt tarihinden itibaren 90 gün) yapılan yüklemelerde abone bağlı bulunduğu tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
    Kampanyaya katılım ücreti bulunmamaktadır.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yeni-hazirkart-sadakat-programi-super-avantaj-25#detaylibilgi

açıklamya göre 3 ay boyunca kullanılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 12 Mayıs 2016; 23:16:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.