Şimdi Ara

3gs 3.1.3 yurtdısı dfu modda kaldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar kac gundur ıncelıyorum ama bır turlu beceremedım yanlıslıkla yurtdısı 3gs mi 1 ay once 3.1.3 yukledım kılıtlenıp kaldı bugun ugrasırken dfu moda gırdı ve su an cıkmıyor. itunese bagladım 3.1.3 tekrardan yukleyeyım dıye ondada shıft restore yapıyorum 3.1.3 dosyasını gosterıorum soyle bır hata ıle karsılasıyorum the iphone "iphone" could not be restored.this device isn't eligible for the requested build. telefonun bılgısayardan baglantısını kesmeme ragmen hala bılgısayara baglıymıs gıbı ekranda soket itunes amblemi duruyor.

1-nasıl acıl arama bolumune getırebılırım
    2-telefon 3.1.3 yaptıgım ıcın kılıtlenmıstı su an bır ıslem yapıp kullanabılıyormuyum.unlock ve jaılbreak gıbı.oluyor ıse detaylı anlatırsanız cok sevınırım kafam cok karıstı cunku.

sımdıdden tsk ederım ıyı ggeceler.saygılar.

• Kardeş,
    Bendede yurt dışı 3GS 32GB vardı,
    son bir haftadır gece gündüz bununla uğraşıyorum, tecrübelerimi paylaşayım.

O hata, 3.1.2 firmwareyi yüklemek istediğinde veriyor, Apple, o versiyonu yüklemene izin vermiyor.

Yapacağın olay şu orjinal 3.1.3 yükleyip at t kart ile active edeceksin..
  • 3.1.3 yuklemeye calısıyorum itunes 9.1.1.11 kullanıyorum onla alakası yok sanırım degılmı
  • benimde arkadasin telfonu bole bir turlu acamadik ne olacak bilmiyoz telefoncular yapabiliyomu ?

kac paray yaparlar?
  • bendede aynı sorun var. acil birşey bulsak iyi olucak
  • Allah yardımcınız olsun biraz daha araştırın sakin sakin. biz neleri çözmedik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@do -- 24 Haziran 2010; 23:28:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.