Şimdi Ara

3gs 4.1 den 4.3.3 e gecemiyorum yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 3gs 32 gb turkiye cihazi var elimde shift+restore dedigim zaman 4.3.3 u gosteriyorum ok diyorum ama restore etmiyo ingilizce bi yazi cikiyor ne 4.2.1 nede 4.3.5 hicbiri olmuyo sadece update dedigimde direk 4.3.5 yapiyor bunun cozumu nedir acaba yardimci olabilcek varsa sevinirim

karsıma cıkan ıngılızce yazıca bu arkadaslar : the ıphone could not be restored because the frimware files is not compatible ne demektır bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha23 -- 7 Ağustos 2011; 12:56:57 >

• Shsh kaydi gereklidir bahsettiginiz surume donmek icin. Mevcut degilse olmaz.
  • Donmek istemiyorumki 4.1 den 4.3.3 e gecmek istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha23

Donmek istemiyorumki 4.1 den 4.3.3 e gecmek istiyorum :)

Ayni sekilde yine shsh gerekli. ifaith diye bir program ile yapanlar varmis sanirim ama net bir yoruma denk gelmedim.
  • İyide surum yukseltmek icin shsh kaydina gerek yokki daha oncede yaptim bu isi hic shsh kaydi almadan 4.3.3 u 4.3.5 yaptim mesela shsh kaydi olmadan
  • quote:

İyide surum yukseltmek icin shsh kaydina gerek yokki daha oncede yaptim bu isi hic shsh kaydi almadan 4.3.3 u 4.3.5 yaptim mesela shsh kaydi olmadan

435 son surum oldugu icin yapabilirsiniz. Apple in imzalamayi biraktigi bir surume donmek icin shsh lazim. ifaith olayini bir arastirin ama.
  • Bu apple in ben .... :) shsh icin tinyumbrella indirip pcyi tele baglayip save shsh mi demem gerek cydia yuklu telde 4.1 den yukari cikmamis hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu apple in ben .... :) shsh icin tinyumbrella indirip pcyi tele baglayip save shsh mi demem gerek cydia yuklu telde 4.1 den yukari cikmamis hic

Evet, save edin :)
  • Tesekkurler :) save shsh dedıgım zaman sadece 4.1 ve 4.3.5 ın kaydını aldı sımdı napmam gerekıyor ? bılgısı olan yardım ederse sevınırım 4.3.3 un shsh kaydını almıyor o dedıgın ifaiht mıdır nedır onlada denedımde sacma sacma seyler yaptı anlamadım valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha23 -- 7 Ağustos 2011; 12:48:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.