Şimdi Ara

3gs Alınır Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi sıfır 3gs fiyatı ne kadardır 16 gb olucak ? birde mağara demeyin ama bu 16 gb hafıza kartı değilmi daha önce iphone yada android işletim sistemi kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madleno

arkadaşlar şimdi sıfır 3gs fiyatı ne kadardır 16 gb olucak ? birde mağara demeyin ama bu 16 gb hafıza kartı değilmi daha önce iphone yada android işletim sistemi kullanmadım.

3gs in su an sifir olarak 16gb modeli yok, 8gb modelin diyati 739tl turkcell in sitesinde.. Hafiza karti yok telefonda hdd var gibi düsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb çokmu kullanışsız olur birde internette baktım sıfır 16gb 600 tlye falan satıyorlar şahısda değil direk cep telefonu mağazaları satıyor.
  • Kullanım olarak 3GS hâlâ oldukça cazip.. Hız bakımından (kullanım hızı) Galaxy Note' u bile eleyen bir stabilitesi var. Ben şahsım adına yeni akıllı telefon almayı düşünenlere i3GS yi kullanmadan/denemeden başka bir telefona yönelmemelerini öneririm. 16gb veya üzeri olması ise ayrı bir artıdır. Her ne kadar önceden 8gb yeter desem de artık 16gb. ın altına bakılmamalı diyorum. Bu sorunuza 4 veya 4s sahibi bir takım şımarık çocuklar alınmaz diye yanıt verecektir. Zira 5 çıkıyor... Yalnız unutulmamalı ki Apple, i3GS ye 6.0 ı getirerek desteğinin devam edeceğini net şekilde gösterdi. 3 yıl önce çıkan hangi Android telefona ICS güncellemesi geldiğini araştırın ki iPhone 3GS tercihiniz daha da netleşsin
  • sence sıfır mı alayım ikinci elmi sıfır 800 ikinci el 400 500 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: madleno

sence sıfır mı alayım ikinci elmi sıfır 800 ikinci el 400 500 .

turkcelin sitesinde 740 tl peşin. Advantage karta 9 taksit 750 tl. Ayrıca üstteki mesajınızda belirttiğiniz sıfır 600 tl internette nerede var?
  • internette biraz araştır göreceksin.3gs yaz ben sahibinden de bulmuştum 0 şahısda değil direk cep telefonu mağazası satıyordu.
  • Kardeş bu zamandan sonra 3gs alman saçmalık olur.HTC yi al derim.
  • paran varsa al tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Packie

Bence fiyatına göre hala alınabilecek bir telefon. Yavaş bir cihaz değil ve bütün işler gayet seri bir biçimde halledilebiliyor. Kalın bir kasası olmadığı gibi ekran kalitesi de öyle gözü yormuyor. Kullanılmış yurtdışı iPhone 4 yerine düşünmeden yurtiçi sıfır 3GS tercih ederim. Sonuçta artık 4 de eskidi ve aralarında hız olarak dağlar kadar fark da yok.

Yav he....neyse.
    2.el iphone 4ler(yurtdışı 1000 tlye satılıyor.)
    3GS fazla yavaş
    Ekranı kötü.Ve kalın.
    Ve hız farkı var.
    Yanlış yönlerdirmeyin. 3GS ALINMAZ.
    Onun yerine HTC,Samsung falan alınabilir yada iphone 4.
  • valla aynı şekilde bende aradayım şimdi iphone 4 görünüş olarak daha hoş geliyor ama kullandığım app ler belli zaten oyun oynamıyorum bide şu podcastler yüzünden apple almam şart oldu en rahat ve geniş arşiv gene itunes ta ama şimdi gidip 300 lira fazla verip 2. el iphone 4 yerine 3gs sıfırı 650 civarı çok mantıklı geliyor . zaten 6 senelik telefonum duruyo alıp bi 3-5 sene değiştirmem heralde diye düşünüyorum ama karar veremedim
  • sanirim sorunca bisi oluor bukadar konu acildina gore bikerede ben sorim" arkadaslar? iPhone 3gs alinir mi? "

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Bence fiyatına göre hala alınabilecek bir telefon. Yavaş bir cihaz değil ve bütün işler gayet seri bir biçimde halledilebiliyor. Kalın bir kasası olmadığı gibi ekran kalitesi de öyle gözü yormuyor. Kullanılmış yurtdışı iPhone 4 yerine düşünmeden yurtiçi sıfır 3GS tercih ederim. Sonuçta artık 4 de eskidi ve aralarında hız olarak dağlar kadar fark da yok.

Yav he....neyse.
    3GS fazla yavaş
    Ekranı kötü.Ve kalın.
    Ve hız farkı var.

Tamam 4 ün kasası daha güzel ekran kalitesi çok daha iyi 720 video çekiyor vs. vs. Ama bunların yanında fiyat farkıda var 2.el ve yurtdışı cihazı alıyorsun 1000 liraya denk geliyor. Diğer yandan cihazın yurtiçi garantili sıfırı 750 TL ve fiyatına göre kendi segmentinin en hızlı çalışan telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 24 Temmuz 2012; 3:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Yav he....neyse.
    3GS fazla yavaş
    Ekranı kötü.Ve kalın.
    Ve hız farkı var.

Tamam 4 ün kasası daha güzel ekran kalitesi çok daha iyi 720 video çekiyor vs. vs. Ama bunların yanında fiyat farkıda var 2.el ve yurtdışı cihazı alıyorsun 1000 liraya denk geliyor. Diğer yandan cihazın yurtiçi garantili sıfırı 750 TL ve fiyatına göre kendi segmentinin en hızlı çalışan telefonu.

Aynen katiliyorum, bende yeni aldim kullaniyorum maşallah diyim:) cihaz cok guzel. Neo v yada galaxy wonder a degismem

• Ben de tam konu açacaktım iyi ki açmamışım buradan sorabilirim: malum iphone 3gs 8gb çoğu sitede 700tl civarında. Ben de artık siz değerli kardeşlerim gibi 24 saat Facebook, Twitter'a erişip işim ve hobim gereği Türkçeden Türkçeye,İngilizceye ve İspanyolcaya sözlük uygulamalarından faydalanıp navigasyon uygulamalarını kullanmak istemekteyim. Bir maaşımı da iphone 4'lere yatırmak istememekteyim. 3 yıldır kullandığım telefonum Nokia 6300, haliyle yeni nesil telefonlarla henüz tanışamadım.
  • @iztuzu

O bahsettigin 700 tl sifir fiyatlari tamamen bedava fiyatlardir kardesim. Kacirmamani oneririm. Su an 8gb lar bircok yerde yeniden 999 tl ye cikmis durunda.. Velhasil, 1000 tl te kadar sifir olarak alabilecegin en iyi telefondur 3gs..

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

@iztuzu

O bahsettigin 700 tl sifir fiyatlari tamamen bedava fiyatlardir kardesim. Kacirmamani oneririm. Su an 8gb lar bircok yerde yeniden 999 tl ye cikmis durunda.. Velhasil, 1000 tl te kadar sifir olarak alabilecegin en iyi telefondur 3gs..

Peki dostum bahsettiğim programlar açısından işimi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

@iztuzu

Jailbreak yapmıyorum. Navigasyon olarak iGo, Sözlük olarak ise Smartcon kullanıyorum. Facebook pek aktif bir kullanıcı değilim. Twitter hesabım olmadığından kullanmıyorum. Şu an i3GS ve i4 de aynı uygulamaları kullanıyorum ve telefonda (herbirinde) kurulu olan 156 adet uygulama var. gayet de memnunum. Ne yalan söyliyim, teknoloji marketlere gittiğimde kurcaladığım Galaxy S3 ve One X den çok daha stabil ve soft bir kullanım sunuyor 3GS... Oyun oynamadığımdan (yalnızca tavla, okey, kağıt oyunları oynarım) hız konusunda 3gs de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kasasına olan tutkumdan dolayı 3GS yi ben kullanıyorum 4' ü ise kardeşime verdim. İşte böyle kardeşim... Çevrende kullanan bir arkadaşın varsa muhakkak denemeni öneririm. Zira forumlarda herkes farklı telden çaldığından ve beklentiler farklı olduğundan yanlış yönlendirilebilirsin. Dikkatli ol derim ;)

• O parayı vereceğinize androidli tablet alın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

@iztuzu

Jailbreak yapmıyorum. Navigasyon olarak iGo, Sözlük olarak ise Smartcon kullanıyorum. Facebook pek aktif bir kullanıcı değilim. Twitter hesabım olmadığından kullanmıyorum. Şu an i3GS ve i4 de aynı uygulamaları kullanıyorum ve telefonda (herbirinde) kurulu olan 156 adet uygulama var. gayet de memnunum. Ne yalan söyliyim, teknoloji marketlere gittiğimde kurcaladığım Galaxy S3 ve One X den çok daha stabil ve soft bir kullanım sunuyor 3GS... Oyun oynamadığımdan (yalnızca tavla, okey, kağıt oyunları oynarım) hız konusunda 3gs de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kasasına olan tutkumdan dolayı 3GS yi ben kullanıyorum 4' ü ise kardeşime verdim. İşte böyle kardeşim... Çevrende kullanan bir arkadaşın varsa muhakkak denemeni öneririm. Zira forumlarda herkes farklı telden çaldığından ve beklentiler farklı olduğundan yanlış yönlendirilebilirsin. Dikkatli ol derim ;)

Başta ilginden ötürü teşekkür ederim, tatilde arkadaşın 3gssi vardı hafiften dolaştım menülerde hoştu. Smartcon sözlüğü Türkçeden Türkçeye, Türkçe-ingilizce ve Türkçe-İspanyolca özellikleri var mı? Bir de mesleğim gereği Türkçe kelimelerin anlamları, deyimler ve atasözlerinin anlamlarına ihtiyaç duyabiliyorum, bu işlevleri olan telefon gerekli oldu. Oyun konusuna gelince 3-5 kağıt oyunu yeter de artar zira telefonda fazla konuşmayan ayda 3-5 bayram kandil mesajı dışında mesaj atmayan biriyim. Teknolojik seçimlerdeki yorumuna da katılıyorum, telefondan lcdye uydu alıcısından pile kadar herkesin farklı yönlendirmeleri olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.