Şimdi Ara

3gs mi almalıyım 3g mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TraLoNe

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Bakın, çok ucuz bir fiyata 3G bulabilirseniz alın derim...Hani elinde kalmış Turkcell bayiileri veya telefonculardan piyasanın altında bulursanız alın, yoksa 1400 lira civarında bulursanız almayın derim...Zaten Turkcell'de bile 3GS 16GB 1600 lira iken 3G'ye o kadar para vermeyin...
    Yada ikinci el, temiz ve ucuz bulursanız alın...

dostum aslında 2.el hiç tarzım değil ama bir telefona bu kadar para vermek çok ağır geliyor... zaten ilk mesajımda da yazdığım gibi 900 liraya 3G 16 gb var. temiz oldugunu idda eden arkadaşlar da var. şimdi sen benim yerimde olsan ne yapardın 2.el mi alırdın sıfır mı alırdın?

Ben olsam 900 vermişken biraz daha verir ikinci el yada sıfır 3GS 16GB alırdım...İkinci elleri 1000 liraya bulunur, sıfırları yurtdışından gelme 1200 civarına bulunur...
    Yurtdışı diye çekinmeyin, versiyon 3.0 olduğu zaman Turkcell'den alınmış kadar rahat kullanabilirsiniz...1 yıl uluslararası garantiside oluyor zaten rahat olabilirsiniz...Dediğiniz gibi o kadar çok parayı telefona vermek ağır geliyor, ama vermişkende iyisine vermek var...Satarkende avantajınız olacaktır 3G'ye göre

• Bence ya 2G alın yada 3Gs alın

3G ara model ve 2Gden farkı 3G olması ve GPS bulunması benim gibi 3G ve GPS kullanmayan biriyseniz 3Gye boşuna para vermiş olursunuz 2G fazlasıyla size yeticektir.2G ile 3G arasında bana göre önemli bir fark yok ama 2G ile 3Gs arasında kamera ve hız açısından uçurumlar var tabiki 3Gs kullanmak isterim ama bütçem el vermiyo o yüzden 3Gye boşuna para vermek yerine 2G kullanıyorum.Bence 3 mp autofokuclu kamera ve daha hızlı bir işlemci için 3Gs alın yoksa 2G alın bence yeterli.

Not:Şuanda bende 2Gmi satıp 3G almayı düşünüyorum.Ama 2G bana yetmediği için yada 3G daha iyi olduğu için değil.Sadece 3Gnin arka kapak tasarımı çok hoşuma gidiyor o yüzden alıcam belki 100 tl fazla vermiş olucam ama bana göre o siyah karizma için değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Bence ya 2G alın yada 3Gs alın

3G ara model ve 2Gden farkı 3G olması ve GPS bulunması benim gibi 3G ve GPS kullanmayan biriyseniz 3Gye boşuna para vermiş olursunuz 2G fazlasıyla size yeticektir.2G ile 3G arasında bana göre önemli bir fark yok ama 2G ile 3Gs arasında kamera ve hız açısından uçurumlar var tabiki 3Gs kullanmak isterim ama bütçem el vermiyo o yüzden 3Gye boşuna para vermek yerine 2G kullanıyorum.Bence 3 mp autofokuclu kamera ve daha hızlı bir işlemci için 3Gs alın yoksa 2G alın bence yeterli.

Not:Şuanda bende 2Gmi satıp 3G almayı düşünüyorum.Ama 2G bana yetmediği için yada 3G daha iyi olduğu için değil.Sadece 3Gnin arka kapak tasarımı çok hoşuma gidiyor o yüzden alıcam belki 100 tl fazla vermiş olucam ama bana göre o siyah karizma için değer.

valla dostum 2g hiç düşünmedim hiç de düşünmicem galiba

valla bulursam 3gs olmazsa 3g. 2.el piyasasında da 3gs satan görmedim henüz.

quote:

Ben olsam 900 vermişken biraz daha verir ikinci el yada sıfır 3GS 16GB alırdım...İkinci elleri 1000 liraya bulunur, sıfırları yurtdışından gelme 1200 civarına bulunur...
    Yurtdışı diye çekinmeyin, versiyon 3.0 olduğu zaman Turkcell'den alınmış kadar rahat kullanabilirsiniz...1 yıl uluslararası garantiside oluyor zaten rahat olabilirsiniz...Dediğiniz gibi o kadar çok parayı telefona vermek ağır geliyor, ama vermişkende iyisine vermek var...Satarkende avantajınız olacaktır 3G'ye göre

yurtdışında arkadaşım sıfırını 1150 liraya getiriyor ama yurtdışına sıcak bakmıyorum. iphone hiç kullanmadım ama incelemelerim sonucu yeni firmware için unlock çıkmamış. buda telefonun ipod olacağı anlamına geliyormuş. bu sıkıntılara hiç gelemem valla

saygılar...

• 3.0 Firmware ile gelen iphone da bir sorun olmaz, 3.1 ile gelenlerde unlock şuan için yok...Buda uzun bir süre olmayacağı anlamına gelmez, yakın zamanda çıkacaktır...
  • bende 1 yıla yakındır 3g kullanıyorum çokta memnunum 3gs kullanan da çok arkadaşım var o özelliktir bu özelliktir bırak kurcalamayı sen alınca anlarsın ne olduğunu imkanın varsa tabiki de 3gs al yoksa 3g al. 2g le 3g nin farkı yok falan değil bir çok fark var bu saatten sonra 2g almak paranı çöpe atmaktır ona kalkışma sakın 3g le 3gs arasında da uçurumlar yok ama tabiki de 3gs öncelikli tercihin olmalı bence şimdiden hayırlı olsun
  • Dostum daha önceden iphone kullanmadıysan zaten 3Gyi ögrenene kadar göbein catlayacak yok o program nasıl yuklenir yok bu nasıl update olur.. cydia ne demek installerda sourceye ne yazacam, programları yukledim nerden silmeliyim vs vs vs. eger cebindeki son parayı vereceksn zorlayacaksa hic kasma kendini sonucta iphoneyi temiz kullandıgın surece öyle fiyatları hemen dusen cihazlar değildir. bi tavsiyem daha ikinci el 3G yi 800ede yada 650yede bulursun ama dikkat et telefonu aldıgın yer guvenilir olsun.. arastırmanı yap derim ben.. hadi hayırlı olsun ozaman sende katılıorsun iphone manyaklıgının icine:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

Dostum daha önceden iphone kullanmadıysan zaten 3Gyi ögrenene kadar göbein catlayacak yok o program nasıl yuklenir yok bu nasıl update olur.. cydia ne demek installerda sourceye ne yazacam, programları yukledim nerden silmeliyim vs vs vs. eger cebindeki son parayı vereceksn zorlayacaksa hic kasma kendini sonucta iphoneyi temiz kullandıgın surece öyle fiyatları hemen dusen cihazlar değildir. bi tavsiyem daha ikinci el 3G yi 800ede yada 650yede bulursun ama dikkat et telefonu aldıgın yer guvenilir olsun.. arastırmanı yap derim ben.. hadi hayırlı olsun ozaman sende katılıorsun iphone manyaklıgının icine:D:D

dostummm sana sonuna kadar katılıyorummm aslında birazda korkuyorum ilk başta 3g den başlamayıpta direkt 3gs ile başlamaya. ben daha 3g ile tanışmadan 3gs ağır kaçabilir

sağol dostum hafta sonuna kadar bende aranızdayım

• quote:

quote:

Dostum daha önceden iphone kullanmadıysan zaten 3Gyi ögrenene kadar göbein catlayacak yok o program nasıl yuklenir yok bu nasıl update olur.. cydia ne demek installerda sourceye ne yazacam, programları yukledim nerden silmeliyim vs vs vs. eger cebindeki son parayı vereceksn zorlayacaksa hic kasma kendini sonucta iphoneyi temiz kullandıgın surece öyle fiyatları hemen dusen cihazlar değildir. bi tavsiyem daha ikinci el 3G yi 800ede yada 650yede bulursun ama dikkat et telefonu aldıgın yer guvenilir olsun.. arastırmanı yap derim ben.. hadi hayırlı olsun ozaman sende katılıorsun iphone manyaklıgının icine:D:D

dostummm sana sonuna kadar katılıyorummm aslında birazda korkuyorum ilk başta 3g den başlamayıpta direkt 3gs ile başlamaya. ben daha 3g ile tanışmadan 3gs ağır kaçabilir

sağol dostum hafta sonuna kadar bende aranızdayım

yok okadar abartma bence ne de olsa eninde sonunda cep telefonu... fiyat konusunda daha uygunna 3g modellerine bak en iyisi derim.. maddi durumunu bilmediğim icin sana 3gs de diemem.. ya söyle söyleim ben hala 2g kullanıorm hala yeni bişeyler ögreniyorum.. ki zaten su anda 3gS'ler cok paahalı greksiz pahalı o yuzden bence bir kac ay beklemeni tavsiye ederimm.. hayırlı olsun simdiden tekrar...

• arkadaşlar 2 gündür istanbulda gidebileceğim her yere gittim ama 3GS yok vodafoncular çok pahalı satıyo,turkcelde de yok

aranıza katılamamanın derin üzüntüsü içerisndeyim
  • bulabildinmi arkadasm 3gsini
  • quote:

bulabildinmi arkadasm 3gsini

yok arkadaşım yokk böyle bişey olmaz!!! koca istanbul kimse telefon satmıyor
  • tahtakale vs baktınmı
  • yok dostum o tarafa gitmedim. bahçelievler,bakırköy, z.burnu ve topkapıya baktım. sonra geri döndüm hava muhalefetinden...

o tarafta garantili yoktur ki dostum
  • kardeş bnce 3GS al ama fiyatı arasında çok fark var değmez diyosun sana 2 ay sora yani yılbaşında almanı tavsiye ediyorum o zmana kadar hem fiyatlar ucuzlar hemde 3Gs turkcell e gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macci50 -- 1 Kasım 2009; 18:42:57 >
  • dostlar hemen yeni gelen bir modele hücum etmeyin bırakın fiyatı düşecektir.. 3g daha ne kadar olduki 3gs çıksın dostum bu karada yorma kendini al 3g idare et temiz bak sonra satarsın 3gs alırsın ..panik yok..yakında iphone 3gs çıktı iphone3fb iphone3bjk çıkar yakındır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

yakında iphone 3gs çıktı iphone3fb iphone3bjk çıkar yakındır..

kah ka ha
  • KVK' nın sitesinde:

iPhone 3G, 16GB = 1705,50 TL

iPhone 3Gs, 16GB = 1617,75 TL

3g modeli neden daha pahalı

Site :http://www.kvk.com.tr/store/categoriesrender.asp?MainCategoryID=312&CategoryID=364
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3y

KVK' nın sitesinde:

iPhone 3G, 16GB = 1705,50 TL

iPhone 3Gs, 16GB = 1617,75 TL

3g modeli neden daha pahalı

Site :http://www.kvk.com.tr/store/categoriesrender.asp?MainCategoryID=312&CategoryID=364

kesin yanlıslık vardir. Garantili 3gler 1300 -1350 civarı

• quote:

quote:

quote:

Bakın, çok ucuz bir fiyata 3G bulabilirseniz alın derim...Hani elinde kalmış Turkcell bayiileri veya telefonculardan piyasanın altında bulursanız alın, yoksa 1400 lira civarında bulursanız almayın derim...Zaten Turkcell'de bile 3GS 16GB 1600 lira iken 3G'ye o kadar para vermeyin...
    Yada ikinci el, temiz ve ucuz bulursanız alın...

dostum aslında 2.el hiç tarzım değil ama bir telefona bu kadar para vermek çok ağır geliyor... zaten ilk mesajımda da yazdığım gibi 900 liraya 3G 16 gb var. temiz oldugunu idda eden arkadaşlar da var. şimdi sen benim yerimde olsan ne yapardın 2.el mi alırdın sıfır mı alırdın?

Uluslar arası garanti diye birşey yok tamamen garantisiz cihazınız..O dediğiniz Fatura ismi için ve sadece İpod lar için geçerlii..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.