Şimdi Ara

3K Gördüm (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçmiş olsun hocam gerçekten 3K'yı gören anlıyor

@enq*n

hayır extra bir fankullanmıyorum.
  • geçmiş olsun her 3k ölümcül değildir korkmana gerek yok...sorun devam ederse atik ile görüşürsün
  • Geçmiş olsun kardeşim,ilk mesajları okuyunca şaşırmamak elde değil,''1 ay,Falcon Board,2008,Elite,3K'' kelimelerini aynı cümlede görmek korkutuyor insanı :)
    Umarım aynı sorunla karşılaşmazsın bir daha
  • Sağolun arkadaşlar gerçekten 3Kden çok korktuğum için alabileceğim en iyi konsolu almaya çalıştım ama 1 ay sonra 3Knin sırıtması şaka gibi valla.
  • Geçmiş olsun
    update'i yapmışmıydın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suÇ

Geçmiş olsun
    update'i yapmışmıydın?

tamda güncelleme için açmıştım zaten konsolu. Live nasıl birşeymiş tadına bakıcaktım
  • Voltaj dalgalanması falan olmuştur aga korkma yaw
  • Nasıl 3,5 attın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Nasıl 3,5 attın

o kadarda değil ama dellendim 1 ayda görmesinden dolayı
  • voltaj dır yuzde 99.9

diye dusundum bende
  • daha bir ay olmuş aldığın yer değiştir,sonuçta fabrika hatası filandır.bu kadar kısa sürede vermesi ilginç.

voltaj olsa,bildiğim kadarıyla kapatıp açınca çalışmaya başlıyo alet.
  • @deniz92

zaten 3K görünce kabloları çıkarıp 30 dk sonra tekrar denedim konsol normal çalıştı..
  • benim de xbox 1 ayda 3k vermişti irmaktoysland dan almıştım hemde ölümcül 3k bana sadece tamirde yardımları oldu başka cihaz değişme faln söz konusu bile olmadı zaten garantisiz cihaz alırken bu tür olaylara hazrlıklı olmaz lazım ama daha ilk aydan benimde bu olayla karşılaşmam xbox dan inanılmaz soğumama neden olmuştu neyseki tamir ettirdim Allaha şükür şimdilik iyi gidiyo bakalım nereye kadar
  • İlginç
  • @FireLord

geçmiş olsun hocam, forumda 3K konularını gördükçe çok büyütüldüğü abartıldığı kanısındaydım şu an neden öyle hissettiklerini anladım
  • Gçmiş olsun

Hemen karamsarlığa kapılma elektrik dalgalanmasından da olabilir
  • su 3k gorenler bir de kod olarak yazmıs olsalar yaa...ona gore yorum yapmıs olsa arkadaslar . biri 3k goruyorum diyor millet ne oldugunu bulmaya calısıyor. goren sensin neyden kaynaklandıgınıda senin bulup anlaman gerek dostum. geçmiş olsun umarım elektrik kablo vs konulardan dolayı olmustur .
  • hocam kod çıksa belirtmeyecek değiliz, sadece kırmızı ışık yandı dashboard açılmadı. bir arkadaşım eğer 4 kırmızıysa componentdendir dedi ne kadar doğrudur bu? kablolar tam oturmamışsa veriyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 20 Kasım 2008; 21:43:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

hocam kod çıksa belirtmeyecek değiliz, sadece kırmızı ışık yandı dashboard açılmadı. bir arkadaşım eğer 4 kırmızıysa componentdendir dedi ne kadar doğrudur bu? kablolar tam oturmamışsa veriyor dedi.

arkadasin dogruyu soylemis korkmana gerek yok yuzde 100 emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

O voltaj 3K olayını kendim bile istediğim zaman verdiriyorum.

o ne demek anlamadım yau neden 3K verdirmek isteyesin ki ??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.