Bildirim
3K ygs'yi 6k da nasıl tutabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sıralamanı korursun... -
Benim de ygs 5k
Mat 42-46 arasi geo 18-21 arasi gelecek
Ben de odtu makina istiyorum bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zteska
sıralamanı korursun...
Emin misiniz hocam puan hesaplamalarda sınırda çıkıyorum.Çoğu kişide fen mata göre kolay olacağı benimde fenin bu sıralamalara göre düşük olduğu için giremeyebilirsin diyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obp 85 bu arada
mat netin ilk 5k bir sayısal için ortalama denebilir bu sınava göre. biyoloji 10 yanlış da sıkıntı yaratmaz. ama fizik önemli. gene de bu netlerle bile odtü makina mümkün, tabii fizik 2-3 yanlışa inerse çok daha rahat olursun.
ygs 2.5 k mat 41 42 fen 22 falan fizik kimyada 25 ustu biyoda 20 civari yapabilirim ben duser miyim dusceksem biyo caliscam gidebildigim tipa gitcem yoksa bilkent makine istiyorum
Büyük üniversitelerin tıplarını kazanamasanda küçük bir ilde tıp kazanırsın ama biraz biyoloji çalış bence
Hepsinden 25-26 net yapman lazım ortalama ama bu sene çok karışık daha azlada girebilirsin çalışmaya bak
da ayrı -
Sorular açıklandı bir daha bakarmısınız? Fende herkes iyi yapmış kalırmıyım 6kda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X