Şimdi Ara

::3N3S:: Fena char değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sehlor

ARKADA$LAR MANAYA DIKKAT EDEN VARMI ???

HER$EYI AP SANMAYIN

MANA HP KDR ÖNEMLİ DEİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

ARKADA$LAR MANAYA DIKKAT EDEN VARMI ???

HER$EYI AP SANMAYIN

MANA HP KDR ÖNEMLİ DEİL

Yanılıyosun Minor Comboda o adamı yatırıcam Tanımam 5,5 k Mana ne demek yaaa , bas bas bitmez xD
  • atack'ı az 66 lvl çarda 1952 atack var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicure -- 28 Temmuz 2007; 20:57:34 >
  • Herşey attack değildir manaya ve defansa da dikkat edin lutfen

@L.J
    Power of Lion basılı...
    Cunku : 8 erden 16 str RoF tan 5 Str İron Neck ten 10 da Power of Liondan 31 eder
  • bence biras attackı dusuk 77lwl 2000 ksuur zike 80 lwl ken 4500 l,kusur vuruo!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: berke1994

bence biras attackı dusuk 77lwl 2000 ksuur zike 80 lwl ken 4500 l,kusur vuruo!!!

SANIRIM 94 LUSUN ZİKE İLE KAÇ KERE KARŞILAŞTIN YAŞINLA Bİ ALAKASI YOK BUNUN AMA ZİKE İLE BUNU KIYASLAMAK SAÇMA ISTESE YAPAMAZ MI BUDA AP YAPAR AMA BU CHARA DAMAGE WURAMASSN HERŞEY AP DEIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ercell_ -- 29 Temmuz 2007; 2:50:59 >
  • ::3NES:: Xegenon un en unlu roguesıdır arastır bakalım kac kısı kesmıs vs de?.. Hele Warrıorların hıc sansı yok ::3NES:: le vs yaparken ben hıc gormedım vs de yattıgını gozumle o kadar vs lerını ızledım bu arada atack az df az bılmemne o mana hp kac kısıde var + az dıyenler kendı charlarının fotolarını koysunda daha ıyısını gorelım ::3NES:: X' de belkı en ıyı rogue ...
  • OHAA yaa Mana ya bakın lütfen bu cahr 3 x minor + HP pot rahatlıkla basar bence bu asasın ölmesi imkansız!!!Human towna minor ile girip çıkar!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.