Şimdi Ara

3TEMMUZ2011.COM | 3 Temmuz Surecinin zaman haritasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o tarihten bu yana neler yasandiysa; interaktif timeline halinde asagidaki sitede bulabilirsiniz.

http://www.3temmuz2011.com/
     3TEMMUZ2011.COM | 3 Temmuz Surecinin zaman haritasi

• Çok boş konuşuyorsun
  • 5 sene sampıyon olamayıp hala batmayan en pahalı oyuncuları alan fener.Aziz yıldırımın israil silah fabrikanın ortagı oldugunu zaten biliyoruz.Besıktaslı oldugum halde ben biliyorumda fenerliler bilmez tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

5 sene sampıyon olamayıp hala batmayan en pahalı oyuncuları alan fener.Aziz yıldırımın israil silah fabrikanın ortagı oldugunu zaten biliyoruz.Besıktaslı oldugum halde ben biliyorumda fenerliler bilmez tabi

Sümme haşa, sen her şeyi bilensin. Roma tanrılarının yüce kudreti sende zuhur etsin.
  • quote:

5 sene sampıyon olamayıp hala batmayan en pahalı oyuncuları alan fener.Aziz yıldırımın israil silah fabrikanın ortagı oldugunu zaten biliyoruz.Besıktaslı oldugum halde ben biliyorumda fenerliler bilmez tabi

Her şeyi sen biliyorsun pardon kardeş kendi takımın battı diye bizim takımıda batırmaya mı çalışıyorsun elinde kanıt varsa söyle yoksa iftira atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

quote:

Her şeyi sen biliyorsun pardon kardeş kendi takımın battı diye bizim takımıda batırmaya mı çalışıyorsun elinde kanıt varsa söyle yoksa iftira atma

batmayınca batmıyor

• arkadaş biraz bilgi anlama sorunu var,

aziz yıldırım her daim savunma bakanlığının müteahhidi olarak anılmıştır,

ama

arkadaş israil silah prtağı yaptı.

yuh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.