Şimdi Ara

4.0.2.A.0.62 den 42 olan roma nasıl dönebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşalar ben SE arc kullanıcı olarak son gunccelme yüklü telefonumda ama ben 42 olan roma geri donmek istiyorum bu işi bilen bir arkadaş veya arkadaşlar bana ne yapmam gerektıgını sırası ile yazabılırmı veya anlatabılır mı? çünkü 42 ye donmek isteyen veya benım gibi hata kaza ile güncelleme yapan kişilerede örnek bir başlık olur sizlerden isteğim bana veya benım gibi kişilere yardımcı olmasınız şimdiden çok teşekkürler..

Telefonumda 62 olan rom yüklü

Not: fastboot konusundada şöyle bir sıkıntı var illaki birileri bu hatayıda bılıyor olabılır..

Aldıgım hata; fastboot klasorunun içinde "fastboot" shifte basarak sag tıklayarak aç dediğimizde o cmd ekrenı 1 sn içinde kayboluyor bunu neden yapıyordur ayrı ayrı pc lerde denedım gene aynı.

• Flashtool denediniz mi?
  • nasıl yapacagımı bilemiyorum o yuzden yardımlarınıza ihtiyacım var elbbet bir yolu yordamı vardır ama benım ingilizcem zayıf oldugu için yabancı sitedeki yazılanları anlayamıyorum ve buraya açmak zorunda kaldım konuyu...
  • up up up ;)
  • FAStboot kullanmak için başlattan CMD yaz ms-dos aç Komut olarak şu yazdığımı kopyalayıp Siyah ekrana yapıştır

CD/Program Files/Android/android-sdk/platform-tools

bundan sonraki komutları elle gireceksin konulardaki anlatıma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 17 Nisan 2012; 19:45:33 >
  • eve varınca hemen deneyeceğim ama gene olmayacaktır çünkü işlem başarısız diye hata veriyordu. ama deneyeceğim sonucu hemen yazacağım
  • nasıl olmayacak arkadaşım
    1. Android SDK kurucan eklentileri ve google Usb driveri indireceksin
    2.düzenlenmiş usb driver ile telefonu boot modda alıp tanıtacaksın
    3.başlata basıp CMD yazıcaksın MS-dos moduna Giricek
    4.Verdiğim komutu kopyalayıp Ms-dos ekranına sağ tıklayıp yapıştırıp entera basıcaksın Hop O klasörün içindesin
    bootloader kilidini açmak içn komut verilmiştir o komutları elle giriceksin
    Örnek: Boot.img Yükletmek için Verdiğim Komuttan Sonra ( fastboot.exe flash boot boot.img )Dersin
    boot.img isimli dosya platform-tools klasöründeyse direk cihaza yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 17 Nisan 2012; 22:40:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Orochi hocam cihazım sony xperia s cwm yükledim ve şuan recovery ekranından öteye geçmiyor sony yazısına bile gelmiyor üzerinde orjinal romu yüklü boot koruması açık durumda sony companion ile bu sebeple restore yapamıyorum cihaz açılmadığı için cihazı debug moda alıp flash tool ada tanıtamıyorum.recovery-nozomi.img dosyasını sistemden çekme şansım var mı yada cihazı açmadan bir sekilde debug modu aktif etmek mümkün mü yanıtlarsan çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

nasıl olmayacak arkadaşım
    1. Android SDK kurucan eklentileri ve google Usb driveri indireceksin
    2.düzenlenmiş usb driver ile telefonu boot modda alıp tanıtacaksın
    3.başlata basıp CMD yazıcaksın MS-dos moduna Giricek
    4.Verdiğim komutu kopyalayıp Ms-dos ekranına sağ tıklayıp yapıştırıp entera basıcaksın Hop O klasörün içindesin
    bootloader kilidini açmak içn komut verilmiştir o komutları elle giriceksin
    Örnek: Boot.img Yükletmek için Verdiğim Komuttan Sonra ( fastboot.exe flash boot boot.img )Dersin
    boot.img isimli dosya platform-tools klasöründeyse direk cihaza yazar

bootler kilidini açtım şimdi ben buna rom yükleyebilirmiyim se arc 62 rom yuklu ayrıca sonsuz teşekkürler sayenızde açabildim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.