Şimdi Ara

4.000- 5.000 arası sistem + bazı sorular... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

Hocam ben gereksiz yere para filan vermiyorum açıkçası diğer sistem bileşenlerine dokunmucam bile . bütçemi 5.000 tl'ye çıkarıcağım. Çünkü mpower: üst düzey anakarttır. Biliyorum. ve ben ilerde upgrade yaparken o.c de yapacağım . o.cye şuanlık baya ilgim var. Ayrıca sadece o.c değil tam donanımlı özellikleri var . İlk acemi o.c deneyişimi bu anakartta denemek istiyorum. :)

Ve size bir sorum var yalnız : internette bulamadım ama diyelim ki elektrikler kesildi çünkü burası Türkiye . ve bios zarar gördü yedek bios var mı yani demek istediğim msi gaming serisinde çift bios var mpower de de var mı ?

birde Potur hocam siz vatanda çalışıyorsunuz hatırladığım kadarıyla : ben şimdi montajı vatan dan yaptıracağım. Yaptırırken sıkıntı yaşar mıyım birde nasıl yapıcaklarını sölemeliyim

mesela kablo saklama yöntemi yapılmasını isteyeceğim :) başka ne diyiim bios (uefi) ve windows kurulumunu ben yapabilirim. Montajı da ben yapardım ama çok detaycı bilmediğimden unutacağım noktalar olabilir

Ben biraktim vatani kardesim

gerçekten mi ? neden ki

• Eğer vatandan alacaksan ekran kartını bunun ile;

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx970-amp!-extreme-edition-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kar.html

Kasayıda bunla değiştir;

http://www.vatanbilgisayar.com/talon-black-edition-vector-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 27 Kasım 2014; 9:19:07 >

• DoğukanuA kullanıcısına yanıt
    Doğukan merhaba,

Şahsi fikrim MPower Z97 AC nin müthiş bir anakart olduğu yönünde. Üzerinde çok kaliteli ses kartı da mevcut. Fakat burada önceliğini iyi belirlemen gerekiyor. Ciddi anlamda O.C yapmayacaksan, senin işini Gaming 5 te görür. Fazladan maliyete katlanmana gerek yok.

Eğer stream vs yapacaksan ve ses kartı seni cezbettiyse Gaming 9 AC daha iyi bir seçim olur. GTX 970 1080P' de gerçekten fazlasıyla yeterli bir ekran kartı. 2K monitöre çıkmayacaksan 980 ileriye dönük bir yatırım olur. Ekran kartı markası olarak GALAX ve GAINWARD

aynı kuruluşun müthiş başarılı kartlarıdır. Zaten GALAX 980 HOF ile yeni dünya rekoru kırıldı, tavsiye ederim. Hayırlı olsun. Görüşmek üzere...

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO

www.phoenix.com.tr

• Upgrade yapacağım derken ne yapacaksın ?

Dual bios ya da benzeri özellik bu seviyede ki bir anakartta vardır, özelliklerinde belirtilmemiş, overclock odaklı 12 dijital fazlı bir anakart, üzerindeki Hi-C kapasitörlerle beraber ferrit bobinler ve 8 katmanlı PCB'ye sahip, beraberinde wifi modülü var, kaliteli ses çipi ve zengin kutu içeriğine sahip bir model, Military Class, oc genie, killer ethernet gibi özellikler de standart olarak var.

Bu anakartı alıyorsan benchmark kasıp bol bol test yapıp yayınlamak olur, aksi halde gereksiz.
  • 4000-5000 TL lik sisteme

2560*1440 çözünürlüklü monitör olmalı

http://www.teknofiyat.com/?search=2560+1440
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Upgrade yapacağım derken ne yapacaksın ?

Dual bios ya da benzeri özellik bu seviyede ki bir anakartta vardır, özelliklerinde belirtilmemiş, overclock odaklı 12 dijital fazlı bir anakart, üzerindeki Hi-C kapasitörlerle beraber ferrit bobinler ve 8 katmanlı PCB'ye sahip, beraberinde wifi modülü var, kaliteli ses çipi ve zengin kutu içeriğine sahip bir model, Military Class, oc genie, killer ethernet gibi özellikler de standart olarak var.

Bu anakartı alıyorsan benchmark kasıp bol bol test yapıp yayınlamak olur, aksi halde gereksiz.

anladım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

4000-5000 TL lik sisteme

2560*1440 çözünürlüklü monitör olmalı

http://www.teknofiyat.com/?search=2560+1440

900 serisinde DSR teknolojisi olduğunu belirtmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Upgrade yapacağım derken ne yapacaksın ?

anladım .

Söylediklerinde haklısın doğru biraz aşırı gereksiz fazla özellikleri olan bir mainboard. Ama ben ben bu sistemi aldıktan sonra sadece oyun oynamıcam zorlucağım da belli testler yapıcağım tabiki yani kısacası pc'yle uğraşacağım. İLerde upgrade derken alternatif olarak şunları düşündüm

----- Hava soğutma yerine çift radyatörlü sıvı soğutma : ilerde acemi o.c deneyişim sıvı soğutma ile kolaylaşıcak

----- Yeni bir gpu daha alıp SLI yapma. : ilerde oyunlarda ultra da oynuyamıyorsam bileşenleri yükseltme ya da daha yeni nesil bir gpu ile değiştirme.

----- Ramlar iki katına çıkarma yani 16 gb yapma renderde işime yarıyacak ve oyunlarda dsr ile 2 k gibi çözünürlüğe çıkarttığım zaman rahat rahat oynuyacağım.

Peki sizin şunları değiştir veya yükselt dediğiniz şey var mı ?

not : bu arada sli yaptın o gpuyla ondan sonra nasıl o.c yapıcaksın power supply yeter mi ? diyenlere bu gpunun maxwell teknolojisi bulundurduğunu belirtmek isterim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.