arkadaşlar elimde bir 4+1 ses sistemi bulunmaktadır - ses sisteminin 2 tane girişi var biri yeşil biri siyah! - benim pc de ise 3 tane var biri yeşil biri kımızı biride mavi
şimdi ses sisteminden gelen hangi kabloyu(siyah yada yeşil var zaten)pc deki yeşil girişe taksam ondan ses geliyor arta 1 kablo kalıyor ve onuda hangisine takarsam takiim(pc deki kırmızı ve maviyi kabul etmiyor yani)ses vermiyor ve benim pc 4+1 olmasına rağmen 2+1 şeklinde çalışıyor AC97 Audio configuration var benim pc de
- sizce benim driverda mı sorun olabiliiir??? - yoksa alakası yokda bunun için mikrafonu hoparlör yapabilecek bi driver varda beim haberimmi yok
not:tüm hoparlörleri denedim hepsinden ses geliyor ve çıkışlarda çalıyor sorun yazılımsal.....
yokmu yardım edecek bi donanım uzmanııı
şimdi yeşili yeşile takacaksın siyahı da maviye....
AC 97 confiğe gelip orda kendiliğinden jack taraması yaptır.... 4 yönlü ses sistemini seç erek test yaptır...
ses özelliklerinden özelliklerde 4+1 surround ses düzenini seç
winamp kullanırken sadece ön kolonlardan ses alırsan onun da ayrı bi ayarı war ama sen önce şu işi hallet bi
winamp kullanırken sadece ön kolonlardan ses alırsan onun da ayrı bi ayarı war ama sen önce şu işi hallet bi
işte bende onu yapamadım zaten
1) sen de ne istediğini tam bi net yazsana kardeşim 2) zopa sallama dellendirme
3) yinede cevap wereyim...
winamp ta CTRL+P yaparak özellikleri aç...
PLUG-INS sekmesinde OUTPUT kısmında direct sound output plugin in özelliklerinde
aşşadaki seçeneği işaretle...
ve mutlu son süpersin baba
not:ben sopayı sisteme sallıyodum
quote:
Orjinalden alıntı: Royal Janisarry
ve mutlu son süpersin baba
not:ben sopayı sisteme sallıyodum
güle güle dinle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme