Şimdi Ara

4+1 creative yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4+1 creative ses sistemi var.küçükler büyük hoporlöre takılıyo .giriş yerleri farklı olduğiundan onboard ses kartına girmiyor ne yapabilirim

• arkadaşım yanlışlık olmasın bu girişler standart olur.
  • değil subwofer a giriyo küçükler.ben ses kartına sokmak istiyorım ama farklı
  • uydulardan gelen kabloları subwofera takacaksın. suba diğer ucu ses kartına takman gereken ise yeşil-siyah renkli olacak. kurulum bu şekilde çalışır.
  • ses kartı ne işe yarıyo o zaman .sihah zaten bir ieşe yaramıyor gibi .ben kü.çükleri direk ses kartına bağlama k istiyorum.doğrusu da böle dfeğil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeuma55

ses kartı ne işe yarıyo o zaman .sihah zaten bir ieşe yaramıyor gibi .ben kü.çükleri direk ses kartına bağlama k istiyorum.doğrusu da böle dfeğil mi

dediğim gibi ses kartından siyah yeşil kabloyla suba bağlantı yapacaksın, subada uydu kablolarını takacaksın hepsi bu. başka türlü bağlantı yapmaya uğraşma.
  • nese saol ama yanlış biliyorsun .bilmediğin konular hakkında yorum yapma.yinede saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeuma55

nese saol ama yanlış biliyorsun .bilmediğin konular hakkında yorum yapma.yinede saol.

bilmediğin konu dediğin ne, bu sistemden kullandım yardımcı olayım dedim. nasıl yapıldığını öğrenmek yerine kolayına kaçıp foruma soruyosun, aldığın sistemle verilen kullanma klavuzunu açsan göreceksin neyin ne olduğu anlatılıyor. buna cevap alıyorsun ve sana yardımcı olan yada olmak isteyenlere bu şekildemi teşekkür ediyorsun. yaşı ufak biri olduğunu tahmin ediyorum ama yaşın küçükte olsa saygılı olmaya engel değil.

düzeltme: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öz gür -- 28 Temmuz 2007; 17:35:09 >
  • yav arkadaşım tamam da bilmiyorsu n işte ben sana ne soruyorum sen bana ne cvp veriyorsun tamam dediğin doğru ama benim sorumun yanıtı değl cvp vermek için cvp yazma .çıkışları bilgisayara bağlama k istiyorum .bunun nasıl olduğunu sordum .
  • dediğinin olmayacağını, yapabileceğin şeklini yazdım. ama sen anlamamakta direniyorsun sana kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öz gür -- 28 Temmuz 2007; 17:56:44 >
  • olacağına da ben eminim .
  • ya arkadaşım onun aparatları var elektoronikçilerde ama direk bağlasan biel çok az ses alırsın bizde biliyoz neyin ne olduğunu ilk önce subbwoofer a sonra pc ye bağlıcan kabloları zaten ses kartında 6 çıkış varsa ayrı ayarları var ama yapabilrsin.kullanım klavuzunu oku ve arkadaşın haklı olduğunu göreceksin AMA SEN YİNEDE ÇOK AZ SES DUYMAK İSTİYORSAN KÜÇÜK SPEAKERLARI DİREK SES KARTINA TAK APARATLARINIDA AL
  • O sistemden bende kullanıyorum. Uyduların kabloları hep siyah. Bilgisayara giren ucuda 2 tane birbirine yapısık olan yesil ve siyah uclu kablo. Onları sokcaksın. Bendede kotu laptop var ben ona takıyorum. Fıstık gibide ses geliyo valla o/b ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.