Selamlar yeni bir makina toplıyıcam. Oyun ve vista için. kingston ram almayı düşünüyorum. 4*1 GB 800 Mhz mi yoksa 2*1 1200 Mhz mi. Hangi şekilde alırsam daha yüksek performans sağlarım teşekkür ederim...
2x1 HyperX 1200 MHz kullanıyorum ama Vista için 4x1 800 MHz daha iyi olur düşüncesindeyim
şahsen bende pro pc topluyorum oyun için kingstonun 4*1 800mhz alıorum vistaya şahsen bana tavsiye edilen o
4slot kullanımı işlemci açısından iyi değildir. daima 2gb x2 kullanıma gore bı - performans sağlar. benım sıze tavsıtem 2gbx2 alabılıyorsanız alın. yoksa bence 1gb x2 seklınde kullanın. sadece taktıgınız donanımın bolluguna gore performasn artıcak sanmayın. bu konuda benım bı testımde vardı.
Mhz çok büyük farkları olduğunu düşünmüyorum. Yorumum oyun dışı içindir.
4*1 diyorum ama anakart'ların tüm slotlarını doldurmayı önermiyorlar. 2*1 veya 2*2 diye düşünüyorum.
4*1 tabiki hocam bu da sorumu
1200 mhz felan hikaye
cok az fark var 800 lere gore aralarinda
zaten tam olarak oturmadi henuz 800+ bellekler
tabiki 4*1 al
herkese yorumalrı için teşekkür ederim... DDR zamanında mhz daha önemliydi gibi hatılıyorumda o yüzden sormuştum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme