bir çok marka denedim ama damak tadıma en uygun cumhuriyet geldiği için yıllardır sadece bu markayı yiyoruz. stoklarda görürsem alırım. |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (5. sayfa)
-
-
Aynen hocam geçen sene de ambalaj değişikliğine gittiler bakalım bu sene hangi isimde çıkacak
Nedense bu sucuk diğerlerine göre daha iyi duruyor gibi en azından oluk oluk yağ çıkmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Polonez sucuk asla tavsiye etmiyorum. Sucuktan ziyade salam sosis gibi bir et yapısı var hiç hoşuma gitmedi. Sucuk dediğin et gibi olacak köfte/kıyma kıvamında. Buna en yakını hazır markalarda apikoğlu-cumhuriyet-coşkun tarzı sucuklar. (Hazır sucuklar içerisinde sadece apikoğlu tüketirim diğerlerini hiç yemem daha iyi)
-
2 ay önce 5 kilosunu 160 dan almıştım, bu sefer 3 kilosunu 120 den almak zorunda kaldım.
-
biz en son aldığımızda fiyat böyle değildi hocam :)
a101 'e yan sanayi üretiyor dikkat et.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben en son geçen sene fuardan kilosunu 50 TL den stoklamıştım. Hala bitiremedik :D
-
Beşler nostalji sucuk ve şok market evlik sucuk yapmış. Koruyucu katkı yok.
En azından sağlıklı tercih ediniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
polonez'in hangi ürününden bahsediyorsunuz? lezzet olarak polonez'in üstüne tanımam ama sağlık lezzetten daha önemli.
-
hadi bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustte atilan urunle bu ayni mi? Bi cesit daha batonu vardi sanki (ucuz).
https://www.migros.com.tr/polonez-ozel-luks-sucuk-kg-p-d8b29d
Arkadaşlar bim e şahin sucuk gelmiş. Normalde yoktu bi haftadır yeni görüyorum. 400 gram şahin sucuk paketi 51.90. kilosu 129 liraya felan geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şahsen migros için bir tane geliyor, arkadaşım kasap kısmında çalışıyor. Ona da sorup alıyordum oda tek ürün var diyor ama etiket değişiyor sıklıkla
-
Polonez' e bu domuz yetiştiriciliği iftirasını yıllar önce attılar. Adamlar defalarca açıklama yaptı ama işte çamurun izi geçmiyor. Eşim eve Polonez getirsem, geri götur diyor. Allah herkesi iftiradan korusun.
Danet evlik sucuk dışında damağıma hitap eden sucuk yok. Onu da a101 artık satmıyor.
Afyon'dan geçerken çarşıya girip, mazlumoğlu ve gül sucuklarından alırım.
Polonez bulunduğun coğrafya kaderindir sözünün tam karşılığını yaşıyor ve devam da eder
yapacağı hiç bir şey yok isim değiştirmekten başka
Özdilekte ahmet ipek, cumhuriyet ve coşkun sucukları 125 tl kampanyası vardı. Migros beklediğim gibi olmaz diye cumhuriyetten biraz aldım.
dün BİM’den aldik , gittiğimiz şubede vardı 5-10 adet.
Yan sanayi olduğunu nerden biliyorsunuz. Ben afyonda cumhuriyetin kendi yerinden de aldım a101den de arada bi fark göremedim
kullanıcı yorumları tabiki hocam. hiçbir firma çıkıp da oraya daha düşük kalite üretiyorum demez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X