Şimdi Ara

4.11 yazılar türkçe sesler ingilizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu patch ile ses sisteminde değişiklikler olmus sanırım.önceden" C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.*enbüyüksayı*\Data\Sounds\FMOD
    Buradaki VOBank_en_US.fsb'yi alıyorsun. Adını VOBank_tr_TR.fsb" bu olayı yapardık ama şimdi farklı klasörler mevcut.nasıl yapılması gerektiğini bilen varmı

• Bende İngilizce oynuyordum benim ki de bozulacak demek ki. Neyse sesler ingilizce olsun da yazılar çok önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Bende İngilizce oynuyordum benim ki de bozulacak demek ki. Neyse sesler ingilizce olsun da yazılar çok önemli değil.

Ses kapalı oynuyorum hiçbir anlamı kalmayacak benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya birakin ingilizce olsun yazilar.seslerin turkce olmasindan iyidir

ikide iki!

• Yapabilen bana da söylesin lütfen ben de yazıları Türkçe sesi İngilizce yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Yapabilen bana da söylesin lütfen ben de yazıları Türkçe sesi İngilizce yapmak istiyorum.

şuan hiçbirşey yapmadan sadece patch atıp oyuna girdim türkçe olmamış sesler hala ingilizce duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyer darXouL

quote:

Yapabilen bana da söylesin lütfen ben de yazıları Türkçe sesi İngilizce yapmak istiyorum.

şuan hiçbirşey yapmadan sadece patch atıp oyuna girdim türkçe olmamış sesler hala ingilizce duruyor

Oyunu komple İngilizce yapmayı biliyorum ama yazılar Türkçe ses İngilizce yapsam çok güzel olucak.
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu komple İngilizce yapmayı biliyorum ama yazılar Türkçe ses İngilizce yapsam çok güzel olucak.

dostum burdan yapablirsin ama dediğim gibi ses sistemi değişmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_83837861/tm.htm

• beyler konuyu zıplatıyorum fakat, 4.13 patchinde sesler İngilizce yazılar Türkçe olmuyor... yani ses yine Türkçe kalıyor VOBank_en_US ı tr ile değiştiriyorum adınıda tr ye uygun yapıyorum olmuyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xachut

beyler konuyu zıplatıyorum fakat, 4.13 patchinde sesler İngilizce yazılar Türkçe olmuyor... yani ses yine Türkçe kalıyor VOBank_en_US ı tr ile değiştiriyorum adınıda tr ye uygun yapıyorum olmuyor :S

çünkü ses motoru değişti o yüzden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xachut

beyler konuyu zıplatıyorum fakat, 4.13 patchinde sesler İngilizce yazılar Türkçe olmuyor... yani ses yine Türkçe kalıyor VOBank_en_US ı tr ile değiştiriyorum adınıda tr ye uygun yapıyorum olmuyor :S

çünkü ses motoru değişti o yüzden

peki hangisi oldugu hakkında bir bilgin var mı klasörlerin ?peki hangisi oldugu hakkında bir bilgin var mı klasörlerin ?
  • yok mu bilen kimse?
  • direk locale.cfg değiştirin en_gb yapın sesler yazılar herşey ing oynayın
  • Rakip beşledi var Pentakill var japoncasını yazcaktım sonra bu var diycektim ama bilmiyorumm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.