Yurt dışı tamamen gitti..Açmıyor yurt dışı kaynaklı siteleri.
Ya bi çözümde söylemiyorlar ki bi süre yada TTNET senden nefret ediyorum.
yurtdışı çıkışlarda mı sorun varmış bende 1 saattir download 500kbs yi geçmiyor diye değiştirmedğim şey kalmadı.
şu an yurtdışı çıkışları çok kötü.6yla dosya iniyo
Valla benim ne yurtdışı ne yurtiçi hepsi berbat uzun süredir de öyle daha böyle devam ederse gidip konuşucam adsl hattımı iptal ettiricem gidip 3g modem alıcam bu ne ya
Bende gayet iyi bi sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Angelus
Bende gayet iyi bi sorun yok.
Siz nerede oturuyorsunuz?
yurt içi
yurt dışı
benim yüzümden oldu galia
Artık bendede sorun var
Evet bazı sitelerde yine tekleme yapıyor ama en azından şuan rapid sağlam durumda, tek tesellim.
evet bende de şuanda net durma noktasına kadar geldi..Sitelere girmiyo yada ite kaka giriyo...
Şu anda net bitmiş durumda. TTnet kafana taş düşsün.
Evet saat 12'yi geçtiği için internetim düzeldi şu an uygun bir hızda 350 kb gördüm biraz önce
bir gram degişiklik yok bende video bile izlenmiyor 10 saniyelik videoyu 1 dakkada yüklüyor
Şuan düzeldi rs 102-105 arası download yapıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Lirva
arıza kaydı verdim saniyesinde düzeldi :P kesin birşeyleri kurcalıyorlar
tam 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. 4 kere arıza kaydı bıraktım çözemediler. artık öyle bir beddua ediyorumki. çoluk çocuklarından çıkar inşallah benden ve benim gibilerden sömürdükleri paralar
quote:
Orijinalden alıntı: arbuzik
quote:
Orijinalden alıntı: Lirva
arıza kaydı verdim saniyesinde düzeldi :P kesin birşeyleri kurcalıyorlar
tam 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. 4 kere arıza kaydı bıraktım çözemediler. artık öyle bir beddua ediyorumki. çoluk çocuklarından çıkar inşallah benden ve benim gibilerden sömürdükleri paralar
Arkadaşım arıza kaydını nereden veriyoruz? Bilgilendirirsen sevinirim.
Bence TTnet senle kafa buluyo
Arkadaşlar ben daha öncede demiştim izmir çeşme'de yaşıyorum diye. Sizde internet ne durumda benim ki gitgide kötüleşiyor. Artık hiç açılmıyor denebilir. Sizde düzeldiyse problem bende demek ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme