Şimdi Ara

[4.2.1] Disco-TEK v.1 ROM - 26.05.2014 - 16 GB içindir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [4.2.1] Disco-TEK v.1 ROM - 26.05.2014 - 16 GB içindir.

[4.2.1] Disco-TEK v.1 ROM - 26.05.2014 - 16 GB içindir.

HTC One (M7)
    *Disco-TEK v.1
    *Android 4.2.1
    *BeatAudio Düşlediğiniz gibi değil :)
    *Rom rootsuzdur(isteyen için gerekli uygulamalar romda mevcut ister rootlasın ister modifiye etsi)
    *Çift hat çalışmıyor.Ben tek hat kullanıyorum ve tek hatta görüntülü arama mevcut mikrofona tıklayınca görüntülü arar.
    *Sense 5 görünümlüdür.Yani orjinal sense değil beklemekte mantıklı değil mtklarda sense çalışmaz.Zaten sense en nazlı romdur htc dışında çok nadir görürüsünüz.
    *Görev Yöneticisi arada bir hata verebilir bu uygulamayı sevdiğim için ekledim ama dediğim gibi çok nadir girmezse 5 s bekle tekrar dene nedeni ise ram için tıkladıgında sistem uygulamalrınıda sonlandırdıgı için.kısa süreli kendinide kapatailiyor.
    *hava durum wiğdetleri çok eğlenceli özellikle kuzulu olan.
    *aklıma geldikçe eklerim.

Açıklama: HTC ONE en yakın romdur. ismini türkçe espirili bit hale getirdim :) discovery de bu yakışırdı.karşınızda Disco-TEK v.1
    akıllı duran herkesi diskotek egötürecem ;D
    indirme linki
    Sağlıklı kurulum için wipeleri yapın sonra rom u kurun açılıncada kendisinize göre program yükle edit vs sonra ilk kurulum ve edit düzenleme vs bitince 2-3 kez cihazı yeniden başlatınard arda değil ara ara gün içinde 3 reseti zaman dilimşne bölün işte..ve unutmadan bu rom kullandıkça stabiletesi artar.
    4 GB li arakadaşlar denemesin.
    16 GB içindir.
    http://yadi.sk/d/l5hzqexQRKibH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanetler -- 3 Haziran 2014; 23:10:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.