Şimdi Ara

4.2.1'E YUKSELTMEK İSTEDİĞİM TELEFONUM RECOVERY MODE DAN CIKMIYOR ..TELEFON ÇÖPMÜ OLDU ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bir değişiklik yok aynı şekilde 1501 hatası almaya devam ediyorum custom restore esnasında , dedim ya benim telefon geri gelcek gibi gözükmüyo inat etti gelmiyo .. Başka yapabğiliceğim bişey varmı arkadaşlar ?
  • sanırım problemi çözdüm başka bir froumdaki bilgiyi kullanarak 1604 hatasını verdiğinde Task Managerı çalıştırarak itunsuu kapatık tekrar açınca restore etmeye başladı ve sevinmeye başlamıştımki bu sefer de firmware upgardden sonra tekrar recovery modda geçti... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TambourineMan -- 30 Kasım 2010; 22:49:03 >
  • Düzeltiyorum hata kodum 1015 miş . iphone couldnt be restored , an anknown error accured ( 1015 ) hata kodunu almaya devam ediyorum . Varmıdır arkadaşlar başka bir formül ?
  • Geçenlerde buna benzer bir durum yasamıştım redsnow 4.2.1 jb yaptım ve ifile icinde yanlışlıkla var ve system dosyalarni silmiştim iTunes hiçbir sekilde görmedi teli, "ireb" diye bir program buldum o çözdü işimi.
    Allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: TambourineMan

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfb

Selamlar . Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler . Telefonumu 4.2.1 e yükseltmek isterken kendi bilgisayarımda redsnow kapanma hatası verdi bende başka bilgisayarda sorunsuz uptade i yaptım . Ama uptade den sonra kesinlikle ekranı açamadım yani telefonu naparsam yapim recovery mode dan yada DFU mode dan çıkaramıyorum . Telefonda tek gördüğüm açılıp kapanırken bi elma ve sonrasında telefonun ekranından hiç kaybolmayan kablo+itunes işareti .

Redsnow4 ü denedim olmadı , yeni redsnowla denedim olmadı , tinyumbrelladan recovery mode dan çıkarmaya çalıştım olmadı itunes dan normal restore yaptım ( shifte basmadan dire restore a basarak ) yine olmadı . DFU mode a alıyorum kapıyorum naparsam yapim telefon dönüp dolaşıp herseferinde itunes/kabloya geri dönüyor . Telefon Çöpmü oldu kalıcı bir arıza filan olabilirmi ? 4.0.1 neyime yetmiyodu kendim kaşındım uptade denedim şimdi 32 lik 3gs çöp oldu yokmudur arkadadşlar bunun bi çaresi uptade den filan geçtim telefon çalışır hale gelsin razıyım . Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden minnettarlıklarımı sunuyorum . Saygılar ..

TinyUmbrella'yı kapat, daha sonra C://Windows/System32/drivers/etc klasörüne gir hosts dosyasını not defteri ile aç

Tamamen sil ve bunu yapıştır

quote:

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

ve de;

hosts, networks, protocol, services dosyaları dışında bir şey kalmasın klasör içinde ( garanti olarak tinyumbrella ile ilgili bir dosya vardır sil onu da)

Bilgisayarını yeniden başlat

Not: yeniden başlatmak önemli dikkat et.

Telefonu restore et büyük ihtimalle düzelecektir kolay gelsin.

yukarıda bahsettiğin işlemi yeni bir pcde denedim ama "preparing iphone for restore" ekranında uzun süe bekledikten sonra aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor.

4.2.1'E YUKSELTMEK İSTEDİĞİM TELEFONUM RECOVERY MODE DAN CIKMIYOR ..TELEFON ÇÖPMÜ OLDU ??

1. Bilgisayarınızda Başlat > Çalıştır �ı açın.
    2. Kutuya aşağıdaki satırı olduğu gibi yapıştırın.
    %appdata%\Apple Computer\iTunes
    3. Açılan klasörden Device Support klasörünü açın.
    4. O klasördeki dosyaları başka bir lokalizasyona taşıyarak o klasörde olmamalarını sağlayın.
    5. Ve son olarak aşağıdaki dosyayı oraya koyun.
    x12220000_4_Recovery.ipsw

Device SUpport klasörü bende çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Geçenlerde buna benzer bir durum yasamıştım redsnow 4.2.1 jb yaptım ve ifile icinde yanlışlıkla var ve system dosyalarni silmiştim iTunes hiçbir sekilde görmedi teli, "ireb" diye bir program buldum o çözdü işimi.
    Allah kurtarsın.

Uyguladığın adımları biraz anlatırsan çok yardımcı olmuş olursun . Teşekkürler ..
  • arkadaşlar orjinal jbsiz bir iphoneda bu gibi sorunlar olması normalmi;?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

quote:

Selamlar . Öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler . Telefonumu 4.2.1 e yükseltmek isterken kendi bilgisayarımda redsnow kapanma hatası verdi bende başka bilgisayarda sorunsuz uptade i yaptım . Ama uptade den sonra kesinlikle ekranı açamadım yani telefonu naparsam yapim recovery mode dan yada DFU mode dan çıkaramıyorum . Telefonda tek gördüğüm açılıp kapanırken bi elma ve sonrasında telefonun ekranından hiç kaybolmayan kablo+itunes işareti .

Redsnow4 ü denedim olmadı , yeni redsnowla denedim olmadı , tinyumbrelladan recovery mode dan çıkarmaya çalıştım olmadı itunes dan normal restore yaptım ( shifte basmadan dire restore a basarak ) yine olmadı . DFU mode a alıyorum kapıyorum naparsam yapim telefon dönüp dolaşıp herseferinde itunes/kabloya geri dönüyor . Telefon Çöpmü oldu kalıcı bir arıza filan olabilirmi ? 4.0.1 neyime yetmiyodu kendim kaşındım uptade denedim şimdi 32 lik 3gs çöp oldu yokmudur arkadadşlar bunun bi çaresi uptade den filan geçtim telefon çalışır hale gelsin razıyım . Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden minnettarlıklarımı sunuyorum . Saygılar ..

TinyUmbrella'yı kapat, daha sonra C://Windows/System32/drivers/etc klasörüne gir hosts dosyasını not defteri ile aç

quote:

#
    #
    # space.
    #
    #
    # For example:
    #

127.0.0.1 localhost

ve de;

hosts, networks, protocol, services dosyaları dışında bir şey kalmasın klasör içinde ( garanti olarak tinyumbrella ile ilgili bir dosya vardır sil onu da)

yukarıda bahsettiğin işlemi yeni bir pcde denedim ama "preparing iphone for restore" ekranında uzun süe bekledikten sonra aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor.

4.2.1'E YUKSELTMEK İSTEDİĞİM TELEFONUM RECOVERY MODE DAN CIKMIYOR ..TELEFON ÇÖPMÜ OLDU ??

1. Bilgisayarınızda Başlat > Çalıştır �ı açın.
    2. Kutuya aşağıdaki satırı olduğu gibi yapıştırın.
    %appdata%\Apple Computer\iTunes
    3. Açılan klasörden Device Support klasörünü açın.
    4. O klasördeki dosyaları başka bir lokalizasyona taşıyarak o klasörde olmamalarını sağlayın.
    5. Ve son olarak aşağıdaki dosyayı oraya koyun.
    x12220000_4_Recovery.ipsw

Device SUpport klasörü bende çıkmadı

Bendede çıkmadı walla ..

• quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Geçenlerde buna benzer bir durum yasamıştım redsnow 4.2.1 jb yaptım ve ifile icinde yanlışlıkla var ve system dosyalarni silmiştim iTunes hiçbir sekilde görmedi teli, "ireb" diye bir program buldum o çözdü işimi.
    Allah kurtarsın.

ireb başka hata kodları içinmiş denedim oda işe yaramadı aynen 1015 hatası devam . Denemediğim program kalmadı , bi uptade işlemi bana 32gb iphone 3gs e mal oldu yapmaz olaydım niye kaşınırımki sanki . Varmı arkadaşlar başka önerisi olan nasılsa gözden çıkardım artık ne varsa deniyorum ;(
  • şuan bende yapıyorum itunes üzerinden amma uzunmuş ya inş birşey olmaz
  • host dosyasında silmeniz gereken bir iki yeri var onları sildikten sonra duzelecektir.

başlat / donatılar / notepad ( yönetici olarak çalıştırın ) / dosya / aç / bilgisayar / yerel disk C / System32 / drivers / etc

seçtikten sonra dosya adı hizasında metin belgeleri txt yazar orayı tüm dosyalar şeklinde seçtikten sonra birşeyler çıkıcak karşınıza.

En üstte host yazanı tıklıyoruz ve aç diyoruz ... Karşınıza bir liste gelecek uzunca bir liste. Listenin en altında bulunan ;

74.208.10.249 gs.apple.com
    127.0.0.1 gs.apple.com

bu iki satırı siliyoruz ve dosyadan kaydet diyip kapatıyoruz not defterini. Bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz ve sorun hallolmuş oluyor. Telefonunuz recovery moddan çıkacaktır. Bir çok arkadaşa bu konuda yardımcı oldum söylediklerimi adım adım yapıp sonuç kısmını buraya yazarsanız sizden başka arkadaşlarda yararlanmış olur

• bende de aynı problem var arkadaşlar.2 gündür ugraşıyorum yapamadım..custom firmware denedim olmadı hosts dosyasını deiştirdim olmadı..şimdi ireb deniicem inş. olur:S:S
  • quote:

quote:

quote:

#
    #
    # space.
    #
    #
    # For example:
    #

127.0.0.1 localhost

ve de;

Bu işlemle aynı mı acaba senin dediğin işlemle , bunu yaptım çünkü bir işe yaramadı seninki için yine bu son değiştirdim texti birdahamı değiştiricem acaba yoksa eski halinlemi kalıcak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

host dosyasında silmeniz gereken bir iki yeri var onları sildikten sonra duzelecektir.

başlat / donatılar / notepad ( yönetici olarak çalıştırın ) / dosya / aç / bilgisayar / yerel disk C / System32 / drivers / etc

seçtikten sonra dosya adı hizasında metin belgeleri txt yazar orayı tüm dosyalar şeklinde seçtikten sonra birşeyler çıkıcak karşınıza.

En üstte host yazanı tıklıyoruz ve aç diyoruz ... Karşınıza bir liste gelecek uzunca bir liste. Listenin en altında bulunan ;

127.0.0.1 gs.apple.com

bu iki satırı siliyoruz ve dosyadan kaydet diyip kapatıyoruz not defterini. Bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz ve sorun hallolmuş oluyor. Telefonunuz recovery moddan çıkacaktır. Bir çok arkadaşa bu konuda yardımcı oldum söylediklerimi adım adım yapıp sonuç kısmını buraya yazarsanız sizden başka arkadaşlarda yararlanmış olur

harfiyen denedşm olmadı

• az önce yaptım 4.2 en ufak bir sorun yaşamadım herşey yolunda silinende yok aynı zamanda
  • müzemızde bır şampıyonlar lıgı kupası bır de ıkıncı lıg şampıyonluğu eksıktı. onu alalım dıyoruz. sakın beyler kupa var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

host dosyasında silmeniz gereken bir iki yeri var onları sildikten sonra duzelecektir.

127.0.0.1 gs.apple.com

harfiyen denedşm olmadı

telefonunu nasıl kurtarırsın bilmiyorum ama ufaklığın fotoları kurtarmak istiyosan iphone explorer diye bi program var onu kullanmanı tavsiye ederim. telefonun bağlantı hatası verdiğinde bile çalışıyordu belki recovery modeda da çalışır

• Bana da oldu cumartesi. http://forum.donanimhaber.com/m_44800992/tm.htm
    Linkteki topiği açmıştım. Başka bilgisayara bağlayınca düzeldi, ama herşey gitti. Linki okuyun, faydasını görürsünüz.
  • edipolini linkinden çözdüm....

tiny umbrella ile exit recovry mode yaptım iphone emergencey modunda açıldı ana ekranda "SIm Kilitsiz Kart Takın" Yazıyordu bir kaç denememe rağmen olmayınca panik oldum ama Itunesd Iphne ksımına girince oda düzeldi. restore etitm ve resimler ve videolarda geri geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.