Şimdi Ara

4.3.2 PTR Notları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

benim anlamadigim neden surekli insanlar dknin guclu oldugu konusunda yakiniyor ve bliz bu yuzden surekli nerfleyip duruyor. bu class oyuna ilk hero class diye geldi. 2 vs 1 de dk alamamak bence gayet mantikli. hic dk acmadim ilerleyen zamanlardada acmiycam melee bana gore degil ama ilerde nerf yiye yiye warior paladin kivamina gelmis bir dk gormek istemiyorum. dknin ozelligi olmemesiydi onuda elinden aliyorlar. bence blizin yaptigi en sacma is hero sinifi diye tanitip dklari normal karakter seviyesine cekme cabasidir. bugune kadar kestigim dklar icin her zaman oynatan acemi demisimdir dk oynatmasini bilen birinin frost mage'i cok rahat aglatmasi lazim.

sanirim dklarin surekli op kalmasini isteyen bi ben varimdir. her ne kadar.melee siniflardan nefret etsmde

Ne içtin dostum sen? Yakında dklar için raid kuracaklar.

bilmiyorum yazasım geldi öyle gece gece

lore'a göre büyü aerothtaki en en güçlü şey olduğu için belki bu kadar hero gibi yaptılar mageleri ama bilmiyorum ne zamana kadar sürer. gerçi bu kadar sene dokunmadılarsa dahada büyük bi nerf yiyeceğini sanmam.

@metamania
    bu arada arthas'ı trion kesmiş olabilir ama teke tek kapışmadılar sadece son darbeyi yaptı tirion. ayrıca icc questlerinde arthas'ın kalbini yok ettiğimiz görevde gücü bir hayli düşmüştü. kalbi bırakalım wrathgate'te yediği o plageu bile onu zayıflatmıştı. Trion light'a dua etsin ki o buzdan çıkıp süpriz bi atakla kırabildi frostmourne'u. gerçi hero class derken blizin dediğini diyorum ben yoksa harbiden dünya kurtarıpta gerçekten hero olmuş bir class değiller yani

şu oyundada boslarla savaşıp canına ot tıkadığımızda npclerin gelip tüm kaymağı yemesine deli oluyorum

sen okadar uğraş illidan'ı Arthas'ı kes bi npc gelsin son vuruşu yapsın. bglerde falan son vuruşu başkasının yapıp kill alması gibi bişey

• birsürü heirloom kas alt char mage acıp giydir üstünü magenin dmgsini düşürsünler süper ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleGod

birsürü heirloom kas alt char mage acıp giydir üstünü magenin dmgsini düşürsünler süper ya..

çok bi etkisi olacağını sanmıyorum. flde nasılsa yine öyle olur. pve arcane pvp frost takılırsın olur biter
  • quote:

quote:

birsürü heirloom kas alt char mage acıp giydir üstünü magenin dmgsini düşürsünler süper ya..

çok bi etkisi olacağını sanmıyorum. flde nasılsa yine öyle olur. pve arcane pvp frost takılırsın olur biter

fire ile arcane eşit olucak.isteyen fire,isteyen arcane oynar.şahsi kararım fire'dan yana olucak.Oynaması daha zevkli.Arcane hiç zevkli gelmiyor 2 skille dps
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

fire ile arcane eşit olucak.isteyen fire,isteyen arcane oynar.şahsi kararım fire'dan yana olucak.Oynaması daha zevkli.Arcane hiç zevkli gelmiyor 2 skille dps

+pyroblast

fire ile oynamanın eğlencesi hiç bir specte yok. catada raid yaparken istemeye istemeye arcane olmuştum tek yaptığım 1111111 2 111111 2 yapmaktı

• quote:

benim anlamadigim neden surekli insanlar dknin guclu oldugu konusunda yakiniyor ve bliz bu yuzden surekli nerfleyip duruyor. bu class oyuna ilk hero class diye geldi. 2 vs 1 de dk alamamak bence gayet mantikli. hic dk acmadim ilerleyen zamanlardada acmiycam melee bana gore degil ama ilerde nerf yiye yiye warior paladin kivamina gelmis bir dk gormek istemiyorum. dknin ozelligi olmemesiydi onuda elinden aliyorlar. bence blizin yaptigi en sacma is hero sinifi diye tanitip dklari normal karakter seviyesine cekme cabasidir. bugune kadar kestigim dklar icin her zaman oynatan acemi demisimdir dk oynatmasini bilen birinin frost mage'i cok rahat aglatmasi lazim.

sanirim dklarin surekli op kalmasini isteyen bi ben varimdir. her ne kadar.melee siniflardan nefret etsmde

Dostum sen hero class olayini tamamen yanlis anlamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

hero class dendiğinde über süper op bi class olması gerekmiyormu. yoksa nedir bu blizzin hero class dediği ? sadece dk olması mı heroluk yoksa?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

hero class dendiğinde über süper op bi class olması gerekmiyormu. yoksa nedir bu blizzin hero class dediği ? sadece dk olması mı heroluk yoksa?

Dk'nin hero class olmasi level55ten baslamasindan baska birsey degildir.
    Yani guya level55e kadar kasmis ama ölmüs bir herosun, ondan sonra lich kingin emrine girmis ve dk olmussun. Olay bundan ibaret.
    Eger super op imba class olsa oyunda denge vs kalir mi, pvp zevkli olur mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.