Bildirim
4.3.5 jail breakten geri dönmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Altsürümlerin için shsh kaydın yoksa dönemezsiz.
Varsa örneğin 4.3.3. untethered jail yapıp geveyle kullanabilirsin -
Hocam sim-lock demek sadece o ulkedeki anlasmali operetorun hattiyla kullanabilirsin demek veya unlock yapip tum hatlarla kullanabilirsin..eee 4.3.5 icin de unlock olmadigina gore ve cihazin ingiltere olduguna gore sanirim sim-free demek istedin yani fabrika cikisli tum hatlarla calisir..benim cihazim da ingiltere sim-free, restore yaptigimda direk t.cell'le kullaniyorum...bu arada jailbreak neden batti ki, jailbreaksiz iphone'nun ne anlami var???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakbay
Hocam sim-lock demek sadece o ulkedeki anlasmali operetorun hattiyla kullanabilirsin demek veya unlock yapip tum hatlarla kullanabilirsin..eee 4.3.5 icin de unlock olmadigina gore ve cihazin ingiltere olduguna gore sanirim sim-free demek istedin yani fabrika cikisli tum hatlarla calisir..benim cihazim da ingiltere sim-free, restore yaptigimda direk t.cell'le kullaniyorum...bu arada jailbreak neden batti ki, jailbreaksiz iphone'nun ne anlami var???
battı ki ne demek hacı ya?? aceba tethered olduğu için sıkıntı olmuş olabilir mi sence. hayret ya herkes seninle aynı fikirde mi olacak!!!
-
benim cihaz sim free değil
yani türkiyede herhangi bir hatla kullanamıyorum
restore edersem aktivasyon ister mi? bu aktivasyonu nasıl yaparım diye sordum -
quote:
su an gevey ile kullanıyorum -
tetheredt jb gercekten ınsanı sıkar.. aman telefon kapanmasın dıye dusun dur... bende 4.35 e gectım jb sız kullanıyorum ıos 5 cıkmasını beklıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: kralnigde
quote:
battı ki ne demek hacı ya?? aceba tethered olduğu için sıkıntı olmuş olabilir mi sence. hayret ya herkes seninle aynı fikirde mi olacak!!!
tethered sıkıntı yarattı biraz o yüzden restore ermek istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_lowe
tetheredt jb gercekten ınsanı sıkar.. aman telefon kapanmasın dıye dusun dur... bende 4.35 e gectım jb sız kullanıyorum ıos 5 cıkmasını beklıyorum
gevey kullanıyormusunuz yoksa sim free mi -
yurtıcı benım telefon sım free -
bu çin malı universal kartlarla ilgili bilgi sahibi olan yok sanırım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- dopamine jailbreak
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- iphone çift uygulama yükleme
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- ios 17 alacak telefonlar
- airpods şeffaf mod nedir
- iphone ses tanıma nedir
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X