Şimdi Ara

4.3den sonra yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTunes indirdi tam kurarken bilgisayar kapandı açtığımda restore edip kurdu. Geri baglandigimda resimleri appleri atmıştı müzikleri atiyim dedim ancak atmıyor kaydirip tel kısmına bıraktığımda atamiyacagimi gösteren bı sembol çıkıyor acaba neden

• itunes dan iphone a girince manually manage musiz and videos gibi bir secenek olacak iphone barının ana kranında onun yanına bir tik at aktif hale gelecektir o sürükle bırak olayı
  • onun yanında tik var zaten:( hangı sarkıyı kaydırsam yanında ünlem olusuyor.off keske update etmeseydım.telefonu takıoyurm eslesıyor dıyor.sync yapıyor 3 asama gecırıyor sonra ok to dısconnet dıyor ondan mı acaba kac kere denedım.telın ıcını gorebılıoyorum ama ıslem yapamıyorum.öğlen uzun yola cıkcam 10 sarkı attım boyle oldu baska bırsey yok.fıkrı olan varsa hemen yardım edebılırse cok duacı olurum.
  • Mrhblr.
    Daha kısa sürede bu sorunu çözebilirsin.
    Dfu moda alıp shift+restore ile yeniden 4.3 yüklersin.
    En sonda eski cihazının hesabıyla eşleştirirsen problem çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 10 Mart 2011; 11:31:52 >
  • şarkı isimlerinin yanında ünlem varsa büyük ihtimalle şarkıların bilgisayardaki yerleri değişmiştir ve bu sebeple itunes ana dosyayı bulamadığı için iphone'na mp3 leri atamıyordur. bence bunuda bir kontrol edin
  • yardımlarınız ıcın tesekkurler arkadadaslar sarkıların yerı degısmıs.ıtunesdan muzık lıstemı nasıl guncellıyebılırm acaba
  • tek tek şarkıların yeni yerini itunes'a tanıtacaksın. veya tüm listeyi silip yeniden oluşturacaksın
  • Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.