Şimdi Ara

4.[5-(8-15:5).2]+8=? -- Ortaokul Matematiği «« (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -12
    Sıradaki soru gelsin
  • ilkokul matematiğinde zayıf olabiliriz ama onun üstü soruları yaparız gardaş
  • -12
  • -12
  • BU ARKADAŞ İLKOKULLU YAPAMADIĞI SORULARI SİZE ÇÖZDÜRÜYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

BU ARKADAŞ İLKOKULLU YAPAMADIĞI SORULARI SİZE ÇÖZDÜRÜYOR.

sana çözdüğüm soruları göstersem okuyamazsın bile.Okusan da bişey anlamazsın

Aykut,Berrin,Cem,Derya ile Erdinç isimli beş arkadaşın oynadığı bir sayı oyununda her oyuncu kendinden önceki arkadaşın söylediği sayıyı,içinde hangi rakamların bulunduğu ve bu rakamlardan kaç tane olduğunu tespit ederek söylemektedir

Örneğin;Oyuna Aykut 1 ile başladığında sayının içinde 1 olduğundan Aykuttan sonra gelen Berrin 11 sayısını belirleyecek,Berrinden sonra gelen Cem iki tane rakam olduğu için 21 sayısını,Cemden sonra gelen Derya Cem' in rakamı bir tane 2 ve bir tane 1 rakamından oluştuğu için 1211 sayısını ve son olarak Erdinç Derya'nın sayısı olan 1211 in içinde bir tane 1,bir tane 2 ve sonra iki tane 1 olduğu için 111221 sayısını söyleyecektir.Erdinç'ten sonra sıra tekrar Aykut'a geçecek ve oyun bu şekilde devam edecektir.

SORU:Erdinç ' in söylediği ilk sayı 11121113 olduğuna göre Aykut oyuna hangi sayıyla başlamıştır?

Al bakalım boykotçu çocuk, Kim ilkokullu kim üniversiteli

Bu arada -12 cevapları doğru.Çözülemeyecek bişey değil ama o 1-3x4+7 konusu adlı facia dan sonra bu soruya bu kadar doğru cevap gelmesine şaşırdım doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Ekim 2010; 21:32:35 >

• FORUMDA CAHİL DAKİKALAR
  • 'Bu arada -12 cevapları doğru.Çözülemeyecek bişey değil ama o 1-3x4+7 konusu adlı facia dan sonra bu soruya bu kadar doğru cevap gelmesine şaşırdım doğrusu '

ordaki adamların senle dalga geçmek için yazdığı cevapları gerçek olarak yazdıklarını düşünecek kadar zeka yoksunusun ilkokul bebesi.
  • Matematiğini konuştur da görelim kimin zeka yoksunu olduğunu.Bu arada kurduğun cümle anlatımı harika.

Bu arada ordaki konuyu açan ben değilim ve cevabımı sonlara doğru yazdım ve şu bir gerçek ki sözlerinden anladığım kadarıyla kanın hızlı akıyor senin,kurduğun cümlelerden,tepkilerinden belli.Ancak bu sözleri ergenlik dönemine yeni giren,aklı on karış havada olan yeni yetmeler söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Ekim 2010; 21:41:40 >
  • 333
  • yazdığın soruların üniversite sorusu olduğunu sanıyorsan sana bir teknik üniversite kapısından geçmeni öneririm , havasını almış olursun giremesen de
  • Ben-le üni tartışması yapma,adam gibi çöz de görelim.
  • google den ve ya herhangi bir yerden bulduğun sorularla burada artistlik yapmaya çalışma kendin soru yazabiliyorsan yaz ondan sonra konuş.
  • Google den felan mı bulduğumu sanıyorsun? İstediğin şeyi düşün sana bişeyler ispatlama gereği duymuyorum bile ama şu ilk attığın mesajı hatırlatayım sana

quote:

BU ARKADAŞ İLKOKULLU YAPAMADIĞI SORULARI SİZE ÇÖZDÜRÜYOR.

Şu mesajın rezilliğine bak.Sırf mesajım çoğalsın diye böyle gereksiz mesajlar atmak kimin haddine?Ya da durup dururken birilerine aklı sıra laf sokuşturmak.Yok teknik üniversite yok bilmem ney demişsin.Üniversite okuyan bir beyin böyle mesajlar atıyorsa o beynin vay haline.Böyle diyerek kendini ne zannediyorsun ki sen? Böyle mesaj atmakla bir havalara giriyorum sanıyorsan yanılıyorsun,aksine insanların gözünde yerin dibine giriyorsun,bataklığa saplanıyorsun.Kendini böyle mesajlar atarak alçaltmak her kişinin marifeti değil

• kendini daha fazla küçük düşürme istersen . konudışında mesaj sayısı artmıyor önce bunu öğren ondan sonra espri anlama yeteneğini geliştirmeye çalış becerebilirsen .basit bir espriyi anlayamayarak ciddi cevap yazan sensin üstüne ezilen de sensin daha fazla da seninle muhatap olmuyorum aramızda hem zeka , hem yaş , hem de eğitim farkı var ciddi şekilde.
  • Kimin kendini küçük düşürdüğü belli. "Tanımadığı kişilere espri yapacak kadar seviyesiz bir insan daha." Sizin gibi seviyesiz birini ilk defa görüyorum.

hah şunu da eklemek istedim

quote:

konudışında mesaj sayısı artmıyor önce bunu öğren

Ben konu dışında mesaj sayısının yükselmediğini bilemeyebilirim.Bunun seviyesizlikle alakası yok.Fakat senin tanımadığın insanlara espri olsun diye söylediğin gereksiz,boş ve yalanlayıcı sözler nedir? Kimin seviyesiz ve cahil olduğu sadece burdan anlaşılıyor. Başka şeyler aramaya gerek yok

ve şurada

quote:

daha fazla da seninle muhatap olmuyorum aramızda hem zeka , hem yaş , hem de eğitim farkı var ciddi şekilde.

Bu yüzden profilini gizliyorsun herkesten çünkü rezil olmaktan korkuyosun.Attığın gereksiz mesaja bakıp ,profiline girecekler , yaşına,eğitim durumuna ve girdiğin konulara göre seni değerlendirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 21 Ekim 2010; 22:14:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

Kimin kendini küçük düşürdüğü belli. "Tanımadığı kişilere espri yapacak kadar seviyesiz bir insan daha." Sizin gibi seviyesiz birini ilk defa görüyorum.

hah şunu da eklemek istedim

quote:

konudışında mesaj sayısı artmıyor önce bunu öğren

Ben konu dışında mesaj sayısının yükselmediğini bilemeyebilirim.Bunun seviyesizlikle alakası yok.Fakat senin tanımadığın insanlara espri olsun diye söylediğin gereksiz,boş ve yalanlayıcı sözler nedir? Kimin seviyesiz ve cahil olduğu sadece burdan anlaşılıyor. Başka şeyler aramaya gerek yok

konustukca batıyorsun. kendi konunu mahvettin.

• BEn bu soruyu çözcek olsam derslerime calısır össyi kazanırım
  • İyice okursan anlarsın kimin battığını
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.