Şimdi Ara

4-5 Aylık Yeni Euro Kazançlı Ekonomik, Siyasi ve Askeri Web Tabanlı Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  4-5 Aylık Yeni Euro Kazançlı Ekonomik, Siyasi ve Askeri Web Tabanlı Oyun

GoldenTowns sanal altının gerçek paraya dönüştürülebildiği yada gerçek altın alışverişinde kullanılabildiği ekonomik, siyasi ve askeri bir simülatördür.
    Oyun Bay Vlad Cristian (CEO ANNO1777 Laboratuarları) tarafından 2011 yılında yayınlanan bir makale üzerine dayanıp, sanal para miktarı sabit ve %100 gerçek
    altın ile korunmuş deflasyonal bir ekonomik sistemi tanımlıyor.GoldenTowns' da oyunculara kademeli olarak, sabit bir hızda dağıtılan sınırlı miktarda sanal altın(100.000 GoldenTowns Coins veya GTC) vardır.Miktarın tamamı 24 ayar külçelerle ölçülü, giderek artan gerçek altın miktarı tarafından korunmuştur.

Oyunda şuan 1 gold 6.5 € olup gün geçtikçe artmakta..1 tane altın madeni kurarak günde 24 saatte 0.5 altın çıkarabilirsiniz buda 3.25 euro, şu günlerde günlük 10 liraya denk gelir ve oyunun ileriki seviyelerinde 3-5 tane altın madeni de yapabilirsiniz tabiki doğru yapılanma ile.. Oyunda hisse alıp satarak başka oyunculara saldırarak ülkeler arası savaşlara girerek vb. bir çok altın ve kaynak kazanma yöntemi vardır.. Oyun Ağustos 2013 tarihinde başladı.. Oyunun pazar, savaş, oyun mekaniği, bina tipleri vb. oyun ile ilgili herşeyi türkçeleştirme çalışmalarına başladım ve bir hayli yol katettim.. Oyunun temellerini anlamada yardımcı olabilecek türkçe 2-3 rehber yarı ingilizce yarı türkçe de 1-2 rehber var ki onlarda başlangıç seviyesinde.. İlerleyen günlerde blogu yayına koyarak gelişirken yapacağınız ilerisi için çok ufak ama hızlı gelişim için 2-3 günlük kayıplara yol açan hataları göstererek yapmamanız için ve oyunun temellerini anlamanız için yardımcı olacağım..

www.goldentowns.com?i=136369

Ben oyuna bir referans olmadan üye oldum ama oyunda her ürettiğiniz kaynaktan referansınıza %10 kesinti gidiyor, ref.siz siteden gidip kaydolsanız ref. kısmı boş gözüküyor ama adminin ref.inden üye oluyorsunuz ve %10 kesinti her türlü oluyor.. %10 da ülkenize vergi veriyorsunuz, ayrıca saldırı alırsanız %10 da işgal eden kişiye gidiyor.. Ürettiğiniz her kaynaktan maksimum %70 yada %80 i kadarını alabiliyorsunuz yani..

Referansımdan üye olanlara şimdiden teşekkür ediyorum, ilerleyen günlerde adını çok duyacağınız bu oyun için doğru zamanda başlama kararı verdiniz..

www.goldentowns.com?i=136369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldentownstr -- 1 Şubat 2014; 12:50:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.