Şimdi Ara

4-5 Haftalık 2 Tekir Kediciğe Acil Yuva Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretique -- 13 Haziran 2013; 15:41:37 >

• Çok güzel iyi yavru bende evimde 2 tane 1 yaşında dişi kedi besliyorum. Bu yavrulara bakabileceğine inanan bu sorumluluğu alabilecek ve en önemlisi sevgisini gösterip sabır gösterebilecek birileri sizinle irtibata geçer umarım. Ayrıca sizin gibi birisine denk geldikleri için zaten şanslı kedilermiş eminim birileride bu yavrucaklara sahip çıkıcaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoofLesS

Çok güzel iyi yavru bende evimde 2 tane 1 yaşında dişi kedi besliyorum. Bu yavrulara bakabileceğine inanan bu sorumluluğu alabilecek ve en önemlisi sevgisini gösterip sabır gösterebilecek birileri sizinle irtibata geçer umarım. Ayrıca sizin gibi birisine denk geldikleri için zaten şanslı kedilermiş eminim birileride bu yavrucaklara sahip çıkıcaktır

Teşekkür ederim, umarım bulunur en kısa zamanda

• Güncel.
  • Günceldir...
  • Canlarım ya, bakışlara bak... Mükemmel bir insansınız, belli ki annelerinin başına bir iş gelmiş, yoksa daha çok küçük bu melekler, bırakmazdı anneleri. Yavruları sahiplendiremezseniz ne yapacaksınız? Paylaştım ben de kişisel facebook sayfamda... Umarım iyi niyetli insanlar çıkar karşılarına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Canlarım ya, bakışlara bak... Mükemmel bir insansınız, belli ki annelerinin başına bir iş gelmiş, yoksa daha çok küçük bu melekler, bırakmazdı anneleri. Yavruları sahiplendiremezseniz ne yapacaksınız? Paylaştım ben de kişisel facebook sayfamda... Umarım iyi niyetli insanlar çıkar karşılarına...

Vallahi yapmam gerekeni yaptım onları bırakmak içime hiç sinmezdi. Umarım bulunur en yakın zamanda, şu an bahçemde bakıyorum alıştırdım ikisinide, ev müsait değil çünkü. Ama sokak kedisi olmalarını hiç istemiyorum şahsen. Teşekkürler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebook üzerinden sahiplendirme yapan yerlere bildirdiniz mi? Belki oralardan bir dönüş gelir. Çok iyi ve vicdanlı bir insansınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Facebook üzerinden sahiplendirme yapan yerlere bildirdiniz mi? Belki oralardan bir dönüş gelir. Çok iyi ve vicdanlı bir insansınız.

Evet evet, her yere bildirdim ama halen bir cevap alamadım, umarım bulunur. Teşekkür ederim tekrar.
  • İlanları çıktı mı? Çıktıysa aktif edelim, oradan da paylaşalım ilanlarını.
  • Hemen veterinere götürdüğünüz için teşekkürler, lütfen alan kişi pisilerin büyüyeceğini, tüy dökmeye başlayacaklarını bilerek 10-15 yıl bakmayı göze alarak alsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.