Şimdi Ara

4.500 tl değermi arkadaşlar bide bi sorun vad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERTZ SYSTEM ESK 165.5 300W (2 TAKIM MİT)

ROCKFORD FOSGATE PUNCH P2 30 CM (2 ADET ÇİFT SUBWOOFER)

CADENCE XAM500.4BT emin değilim sarı renkte bi anfi MİD ANFİSİ (1 ADET)

MASSİVE DB2000 5 KANAL ANFİ (1 ADET)

CADENCE KAPASİTÖR (1 ADET)

MASSİVE DEC ÇEVİRİCİ (2 ADET)

Birde kim dinlediyse bu arabadan ses gelmiyo dediler bu mid takımının bi alt serisini dinletti kendi aracında çok daha iyi bi sesti sorun neyde olabilirr yer iatanbul esenlerr anlayan arkadaşlar yakında olanlar numaramı veriyim hem yardımcı olsun hemde tanışmış oluruz şimdiden teşekkür ederim 05060657565
     4.500 tl değermi arkadaşlar bide bi sorun vad 4.500 tl değermi arkadaşlar bide bi sorun vad 4.500 tl değermi arkadaşlar bide bi sorun vad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her araçta güzel çalacak diye bir şey araç nedir belirtmemişsiniz alt seri üst seri diye bir mecburiyet yok tamamen kulağınızla alakalı bi durum bu aracın izolasyanina göre ses değişir. Sedan ve hb lerde ses birbirini tutmaz. Dolayısıyla özetle aracınıza baglatın sese göre upgrade yaparsınız. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 6 Ekim 2015; 14:04:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf7 aracım

• 1. yalıtım şart 2. mono amfi şart rf ler için. bu arada rf yi besleyeceğin amfi yine rf olmalı ki tat versin. olur da rf bd1000.1 vs bu tip subwoofer bulursanız tam bir yıkım olur. Ana ünite orjinal mi?
  • Öncelikle kullandığım anfi gayet iyi bir anfi yeteri kadar rahat beslediğini düşünüyprum baslarımdan yana bi şikayetim yok benim tek sıkıntım mitlerimm kime dinlettiysem bunlar ses vermiyor diyolar orjinal teyibi ordada yaDım massivin dec öeviricisi carr golf 7 ye izolasyon gerekiceğinide pek sanmıyorum

• izolasyon gerekmez diyorsunuz ama dış sesi keserken içerdeki sesi de öne çıkartır. Golf un orijinal sesi yeterli seviyede ona bakılırsa. Midlerin amfisine göz atın. Kolay gelsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.