Bildirim
4.5g ile cs
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben 3G ile VINN modem kullanarak oynuyorum. Genelde 120 pingim oluyor mm de, faceit te falan 110 olabiliyor, tr lokasyonlu sv lerde ise 50-60 falan. -
upp, deneyen var mı 4.5 ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3g ile 120-130 pingdi , 4.5g geçince 70-90 ping arası , kota olarak da 1 saatte yaklaşık 100mb gidiyor . -
merhaba, turkcell mi vodafone mi
quote:
Orijinalden alıntı: frier90
3g ile 120-130 pingdi , 4.5g geçince 70-90 ping arası , kota olarak da 1 saatte yaklaşık 100mb gidiyor .
merhba, turkcell mi vodafone mi?
turkcell -
Telefonu taktıgımda pc direk bağlanmıyor modemide kapatıyorum bunun ayarını bilen varmı? Yeni bir ağmı oluşturucaz?
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Telefonu taktıgımda pc direk bağlanmıyor modemide kapatıyorum bunun ayarını bilen varmı? Yeni bir ağmı oluşturucaz?
Benim bildiğim yöntem telefonla kablosuz ag oluşturup bilgisayarla o ağa bağlanmak. Sen kablo ile mi baglanmaya çalışıyorsun? Bence o iş data kablosu ile olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Benim bildiğim yöntem telefonla kablosuz ag oluşturup bilgisayarla o ağa bağlanmak. Sen kablo ile mi baglanmaya çalışıyorsun? Bence o iş data kablosu ile olmaz.
yok usb kablosuyla bağlanıyordum adroid kullandığım zamanlarda. -
100 ping aldım ben vodafone ile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X