Şimdi Ara

4.5k tıp önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı olsun hocam umarım çok mutlu olacağın bi karar olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok tıp araştırmadığımdan bilmiyorum hocam artıları neler acaba akdenizin

• braigon kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ben geçen sene giriş yaptım ne yazıkki online dı bu dönem bu dönemi yorumlamak gerekse bazı diğer tıp fakültelerine göre daha az mağdur olduğumuzu söyleyebilirim ingilizce konusuna gelecek olursak bunu genel anlamda değerlendirebilirim bunda iş kendisine düşücek kendisi çalışacak emek edecek ingilizce ancak böyle gelişir tabiki çalışırsa c seviyelerine çekebilir şunu da eklemem gerekse ingilizce tıp okumanın çok gerek olmadığı tarafındayım akreditasyon konusuna gelelim bunda açık ve ferahlılka söylerim ki şuan için bunu problem etmesine gerek yok bende gelirken buna takılmıştım ben artılarına yazarken eksilerini de yazma gereği duydum ondan ekledim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Valla aslında benim de çok bilgim yok ama yıllardır buraya bakarım ne zaman tıp konusu açılsa Akdeniz önerilir burda

Hocam şehir faktörü var:D, tabi ailenin maddi durumu da önemli.

www.urapcenter.org
    URAP - University Ranking by Academic Academic Performance
    https://www.urapcenter.org/Rankings/2020-2021/2021-Medical%20and%20Health%20Sciences
    burdaki okullara da bakabilirsiniz hocam. Sbü için hamidiye+gülhane toplamı diye düşünüyorum. Hamidiyede 50 hoca, gülhanede 220 hoca var. Bu sıralamaya gülhanenin etkisi daha fazladır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.