Şimdi Ara

4.5kg Whey Protein 80 tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün hakkında biraz araştırınca pek pozitif yazıların olduğu söylenemez. Şahsi fikrim üründen uzak durulması yönünde.

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/nitrofull-whey-protein-100-t24983p3.html
    burada tartışılmış.

http://www.hepsiburada.com/Liste/nitrofull-nutrition-whey-protein-45-kg/productDetails.aspx?productId=sporop212&categoryId=354041

Fiyatı çok uygun.Nitrofull marka. Kullanan varmı? Yorumlarda bir kişi soya tadı aldığını söylemiş? %100 whey değil midir? Sizce alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_derek -- 25 Nisan 2012; 15:55:02 >

• Kutuya bak boya kutusu sanki tipinde meymelet yok
  • ilk defa bu markayı ve bu ucuzluğu gördüm uzak durmanı tavsiye ederim
  • normalde 160 tl filan 2,25 kilogramı burada 4,5 kilosu 80 TL.

Yani yabancı ürünlerden %75 daha ucuz.

Bizim 160 tlye aldığımız ürünü amerikada 30-50 dolar arası bir fiyata satıldığını düşününce.

Fiyatın normal olduğu düşünülebilir. Siz yine forumlardan bi kullanıcı görüşlerine bakın.

Gerçi BB ciler bu fiyatı gördüğü anda ürün filan kalmaz ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

ilk defa bu markayı ve bu ucuzluğu gördüm uzak durmanı tavsiye ederim

Denizli'de bir türk firması üretiyor. Yarı yarıya daha ucuz olduğundan ilgi çekiyor. Hepsiburada'da alanların yorumları okudum alıp denicem sanırım.
  • bunlarla hiç uğraşmayın. Polen ve tam buğday ekmeğiyle yürùyerek bile etkiki sonuç alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muptela

normalde 160 tl filan 2,25 kilogramı burada 4,5 kilosu 80 TL.

Yani yabancı ürünlerden %75 daha ucuz.

Bizim 160 tlye aldığımız ürünü amerikada 30-50 dolar arası bir fiyata satıldığını düşününce.

Fiyatın normal olduğu düşünülebilir. Siz yine forumlardan bi kullanıcı görüşlerine bakın.

Gerçi BB ciler bu fiyatı gördüğü anda ürün filan kalmaz ama..

Kelimesi kelimesine aklımdan geçen buydu hocam. Sonuçta burda üretiliyor. Adamlar pazara girebilmek için fiyatı kısmak zorunda yoksa kim bu markayı alsın. Pek etkili bir sağlık bakanlığımız yok ama yine de Tarım Köy İşleri Bak.'da Sağlık Bakanlığı'nın da izin vermesi biraz güven yaratıyor firmaya karşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Denizli'de bir türk firması üretiyor. Yarı yarıya daha ucuz olduğundan ilgi çekiyor. Hepsiburada'da alanların yorumları okudum alıp denicem sanırım.

anladım, karar senin tabi...

bende mayıs ayı içinde amino asit, protein tozu, karbonhidrat tozu ve multivitamin alıcam nerden baksan 350 400 tl gibi bi bütce ayırcam ben daha çok Qnt, True-Mass, Gnc nin ürünlerini kullanıyorum...
  • saçma sapan işlerle uğraşıyosunuz..
  • Bunedir ya ben 1 kg QNT marka wheyi 115 liraya aldım 4.5 kg whey 80 lira olması imkansız yurtdışından kaçak gelmesi lazım
  • quote:

quote:

quote:

bende mayıs ayı içinde amino asit, protein tozu, karbonhidrat tozu ve multivitamin alıcam nerden baksan 350 400 tl gibi bi bütce ayırcam ben daha çok Qnt, True-Mass, Gnc nin ürünlerini kullanıyorum...

Araştırdım - Uzak durulması gereken bir ürün.

Denizli'de üretim olayı sanki göstermelik. Bir Türk-Çin ortak yapımı büyük ihtimalle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Araştırdım - Uzak durulması gereken bir ürün.

Denizli'de üretim olayı sanki göstermelik. Bir Türk-Çin ortak yapımı büyük ihtimalle.

o kadar ucuz olması kafa karıştırır tabi ülkemizde...

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

bod****tr de birisi çeşitli supplement firmalarından örnekler alıp teste göndermişti nitrofull denen bu marka nişastadan ibaret sakın alayım falan demeyin

Edit: Amerikada bile 2 kiloluk saf izole whey proteinler 50 60 $ dan aşağı değilken nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere anlamıyorum

İlk mesajı güncelledim. Uzak durulması gereken bir marka.
  • İlla yerli malı ucuz ve kaliteli birşeyler arıyorsanız genrise ürünlerini araştırın içerik olarak çok fazla iyi proteinleri falan fakat tad konusunda tatlandırıcı kullanmadıklarından sanırım içmesi baya zor oluyor
  • Türk markası alacaksan Genrise al. Nitrofull'dan uzak dur.
  • %30 verim yapıyor.İshal ve sari idrar yapıyor.Kimse tavsiye etmiyor hatta yasaklanmış diye okudum.Elindeki son partları satıyorlar.
  • İlk mesajı güncelledim.

Ürün uzak durulması gereken bir ürün. Google'da aratıp inceleyebilir merak edenler.

Ben daha önce araştırdığım gibi Hardline'ın 750 Gr'lık %100 Whey ürününü alcam. 4 kat daha pahallı nitrofull'e göre. Ancak insan sağlığı sonuçta :)
  • Ben salondaki hocanın bana çakmasıyla aldım , tabiki bu işlerden anlamıyordum biraz kullandım bunu yüzünden kulağımın altında yağ bezesi çıktı 1 sene durdu kestirdim aldırdım ,onun dışındada bir işe yaramaz ne olduğu belli değil ..Aldıktan ve olumsuz durumlar yaşadıktan sonr aaraştırdım ist- sultanbeylide yapılıyormuş büyük ihtimal merdiven altıdır ..Bu ürünler zaten tam doğal şeyler değil madem bir iş yapıyorsunuz en iyisini kullanın sağlık kaybedildimi geri gelmiyor ..
  • quote:

İlk mesajı güncelledim.

Ürün uzak durulması gereken bir ürün. Google'da aratıp inceleyebilir merak edenler.

Ben daha önce araştırdığım gibi Hardline'ın 750 Gr'lık %100 Whey ürününü alcam. 4 kat daha pahallı nitrofull'e göre. Ancak insan sağlığı sonuçta :)

Bütçe ne kadar ona göre öneri yapalım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.