Şimdi Ara

4 android den hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar ben android bir telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedım! Bu telefonlardan kullan varsa yardınlarını almak isterim
    Aklımda 4 tane model var sizce hangisini almalıyım;
    1- Samsung Galaxy s ll
    2- Samsung Nexus
    3- HTC Sensation XE
    4- HTC Sensation XL

Not= Kullanırken telefonda anlık donmalar olmasın ve yavas olmasın!

• O zaman s2 yi tercih et.
  • bu 1.5 ghz olanlar tek çekirdekmi ?
  • Samsung Galaxy s ll al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaMBoLiZe

Meraba arkadaslar ben android bir telefon almayı düşünüyorum fakat karar veremedım! Bu telefonlardan kullan varsa yardınlarını almak isterim
    Aklımda 4 tane model var sizce hangisini almalıyım;
    1- Samsung Galaxy s ll
    2- Samsung Nexus
    3- HTC Sensation XE
    4- HTC Sensation XL

Not= Kullanırken telefonda anlık donmalar olmasın ve yavas olmasın!

xl ve nexus aslında farklı kategoriye girerler. xe ve s2 arasından istediğini alabilirsin anlık ufak donmalara takmış vaziyetteysen s2 almanı tavsiye ederim işlemci hızı düşük olsada A9 tabanlı olduğu için daha az donma yaşarsın.
    XE ise htc sense arayüzü ile daha eğlenceli daha zevkli bir kullanım sunar. muzik dinleyen biriysen içinden çıkan ibeats kularklıkalrda biçilmiş kaftandır.

Xl ekranı buyuk pikseli düşük ekranlı bir modeldir. buyuk telefon olsu ndersen onu alabilirsin ama ben tavsiye etmem.
    Galaxy nexus ise 720p hd çözünürlüklü ekrana sahiptir bu yüzden farklı klansmandadır. bu dörtü içinden galaxy nexus tercih edilmelidir.

• Kesinlille sensation xe 1.4 ghz cift cekirdek yapamayacagn hicbirsey yok bu telefonla
  • 1.2 nin neresi düşüktür acaba. overclockla 1.8 e cıkar bari düşük olmasın işlemcisi s2 nin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sgs2 nin islemcisinin saat hizi XE den düsük olabilir ama bildigim kadariyla daha guncel bir islemci
  • 1gb ram olmas daha da avantajli yapiyor.
  • Xe Xl den hızlı ama Xl HTC ve BEATS işbirliği sayesinde harika bir müzik,oyun,video tel i olmuş. ayrıca ekran 4.7'' harika oyun oynanır video izlenir.bu 2 si arasında Xe daha iyi olsada Xl yi tercih ederim.
    Nexus'u tam bilmiyorum yorum yazmak istemiyorum ama s2 hız olarak ve ideal boyu ile Xe ve Xl den iyi.
    ben Xl ile s2 arasında kaldım karar senin ( tabi senin istediklerine göre s2 yener ama benim isteklerimde xl açık ara önde ;) )
  • ARKADASIM GÜNCELLLİĞE BAKARSAK VE PARANIN KARSILIĞINI HİSSETMEK İSTİYORSAN XE'YE BAK DERİM. SENSE ARAYÜZÜ MÜZİK VİDEO PERFORMANSI VE SÜPER TASARIMI İLE BAYILACAKSIN
  • hiçbirinde olmaz zaten anlık donmalar:D
  • Bu da sorumu
    s2 tabiki
  • XE'nin kamerası nasıl bu arada ? GalaxyS2 kadar var mı ?
  • Vay be o zamanlar iphonecideğilmişim
  • KaRaMBoLiZe K kullanıcısına yanıt
    Allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Allah kurtarsın.

Neden
  • KaRaMBoLiZe K kullanıcısına yanıt
    The Walking Dead

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.