Şimdi Ara

4 ASKERİMİZ DAHA ŞEHİT OLDU ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

sen ne diyorsun bu güne kadar ne oldu sölermisin.....öle adama insanlıkmı yapayim adam bizim ebemizi bellesin günahsız askerlerimizin günahına girsin çocukları öksüz bıraksın ben adama güzel sözler söliyim ölemi....

burda ağzımı açarım ama yeri değil.....bu adama işkencelerin en güzelini acıların en büyüğünün yaşatacaksın öldürmüceksin acı çekerek ölmesini bekliceksin....varmı bi itirazın......

pkk bebek katili değil mi? peki biz de bebek katili olursak onlardan farkımız ne olur? adama işkencelerin en güzelini yaşat... ama yukarda söylediğini yapma... itirazım bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

quote:

sen ne diyorsun bu güne kadar ne oldu sölermisin.....öle adama insanlıkmı yapayim adam bizim ebemizi bellesin günahsız askerlerimizin günahına girsin çocukları öksüz bıraksın ben adama güzel sözler söliyim ölemi....

burda ağzımı açarım ama yeri değil.....bu adama işkencelerin en güzelini acıların en büyüğünün yaşatacaksın öldürmüceksin acı çekerek ölmesini bekliceksin....varmı bi itirazın......

pkk bebek katili değil mi? peki biz de bebek katili olursak onlardan farkımız ne olur? adama işkencelerin en güzelini yaşat... ama yukarda söylediğini yapma... itirazım bu.

o adama acımam ne ona nede aiilelerine... bu benim görüşüm adma istediğimide sölerim kimse karısamaz.....benim abim şırnakta askerde ölümlerden döndü hastanenelere yattı önemli değil vatan uğruna hepimiz ölürüz ama çok kötü günlerdi....yukarda sölediğim sözleri bidaha söliyorum.konuyuda uzatmaya gerek yok sen kendi düşüncenle kal varsa bi itirazın şikayet butonu orda şikayetini et....

BURDAN TÜM ŞEHİT AİİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM ALLAH SABIR VERSİN.

• quote:

o adama acımam ne ona nede aiilelerine... bu benim görüşüm adma istediğimide sölerim kimse karısamaz.....benim abim şırnakta askerde ölümlerden döndü hastanenelere yattı önemli değil vatan uğruna hepimiz ölürüz ama çok kötü günlerdi....yukarda sölediğim sözleri bidaha söliyorum.konuyuda uzatmaya gerek yok sen kendi düşüncenle kal varsa bi itirazın şikayet butonu orda şikayetini et....

BURDAN TÜM ŞEHİT AİİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM ALLAH SABIR VERSİN.

peki hocam, iyi günler dilerim.
  • ALLAH yakınlarına sabır güç versin..
  • ben de o sopayı ......................
    quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

O KAFANDAKİ BEZ PARÇASINI MÜNASİP BİYERİNE MONTE EDECEZ..

İYİ SÖVERDİM AMA OFF
  • Allah rahmet eylesin ordumuza güç kuvvet versin.
    Büyük israilin kuklasını orda kurdutmayacağız.
  • ölünüzü dirinizi
    hergün birinizi
    birgün hepinizi
  • nesillerinin tükenmesi yakındır.son çırpınışları bunlar
  • Hoppp beyler, bu sabah verildi 4 şehit daha. Ne çabuk 4. cü sayfaya düştü bu konu ?
  • Onlar ölmedi
  • Şehitlerimizin mekanı cennet olsun .. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun . amin
  • Şehitlerimizin mekanı cennet olsun .allah ailelerine sabır eylesin. o kürt-abd işbirliği pkk'ya
  • Galatasarayın Şampiyon olması çok daha önemli gençler devam

Allah rahmet eylesin MEKANLARI CENNET
  • Şanlı şehitlerimize Allahü teâlâdan rahmet diliyorum.
  • mekanları cennet olsun şehitlerimizin
    o şerefsiz it soylarının kökü kazınacak inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Galatasarayın Şampiyon olması çok daha önemli gençler devam

Allah rahmet eylesin MEKANLARI CENNET

Yarın akşam TV de ailelerinin döktüğü gözyaşlarını nasıl olsa seyredecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 10 Mayıs 2008; 21:06:34 >
  • Şehitin birisi antalyadanmıs şimdi selası verildi.Çok kötü oldum ya Galatasarayın şampiyonluğunu kutlamaya gidiyodum geri döndüm.
    Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocen

ölünüzü dirinizi
    hergün birinizi
    birgün hepinizi

• quote:

Orjinalden alıntı: dorra

quote:

Orjinalden alıntı: nocen

ölünüzü dirinizi
    hergün birinizi
    birgün hepinizi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.