< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 AY ÜCRETSİZ APPLE MUSIC (14 ŞUBAT SON!) (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4 Ay mis gibi
-
Vodafone'dan 3 aylık almıştım onun 1. ayı bitmişti. Ardından bunu etkinleştirdim 1. ayı kullandınız diyip 3 ay ekledi üstüne. Gayet güzel oldu.
-
yarın son, almayan varsa alsın
-
Son gün arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam slmlar bi yardimci olursan son gun bizde faydalanalim apple kimligi mi almam gerek android kullaniyorum androidde indirsem sonra ip11 var onda devam edebilir miyim lakin ip11 icin apple kimlik olusturmadim henüz
Eski apple kimligim giris icin yeterli mi?
Çözüm odakli cvp donersen sevinirim😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Hocam slmlar bi yardimci olursan son gun bizde faydalanalim apple kimligi mi almam gerek android kullaniyorum androidde indirsem sonra ip11 var onda devam edebilir miyim lakin ip11 icin apple kimlik olusturmadim henüz
Eski apple kimligim giris icin yeterli mi?
Çözüm odakli cvp donersen sevinirim😕Burada detaylı anlattım bi bakın isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam tel ile giris saglayamiyor muyuz bir yardimci olsab yapsam androide apple music indirdim kodu nasil alacagim telefonumda kod okuma yok LG G4 cihazim
Bana zaten uyg ilk defa girince diye mi 3 ay veriyor onunla 7 ay mi olacak anlamadim hangisini yapacagiz android isi olunca zor oluyor medyamark sayfasinda kodu al dedim oyle ayni kaldi sayfa nasil yapilacak acil yardim lutfen
Bu kodları zaten kullandınız hatası veriyor. Çözümü var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 eylül son arkadaşlar
-
Arkadaslar apple musici ilk defa kullanıyorsanız 4 ay verir eğer daha öncede kullandıysanız 1 ay veriyor ben ne yapıyorum mesela yeni kullanıcı oluşturuyorum kodu kullanıyorum
-
Arkadaşlar konuya OY verirseniz sevinirim
-
yeni eposta ile yapabilirsin
-
Apple.com üzerinden bir maile hesap oluşturup sonra pc ye veya telefona itunesi yuklemen gerek yada apple music i ve oluşturduğun üyelikle giriş yap 4 ay keyfini çıkart :)
-
+ 30 EYLÜLE KADAR UZATILDI :)
-
Ben girdiğimde apple music 3 ay deneme diyor 4 ay verecek mi?
normal şartlarda 4 ay veriyor daha önceden kullandıysanız 1 ay vermiş olaiblir
-
Ben daha hic kullanmadim iphone kurulum bile yapmadim ip11 aldim ama once android icin kurdum apple music onda 3 ay diye gosterdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X