Şimdi Ara

4 aylık agresif golden retriever

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 aylık erkek ''Tarçın'' isimli golden retriever cinsi bir kopek sahiplendik. Fakat tarçın çok hırçın ve agresif sürekli bişeyleri kemiriyor hırlıyor parçalıyor sizce Tarçını nasıl sakinleştirebiliriz yada normalmidir bu davranışları :)

• Evet normal 4 aylık kendisi dişleri kaşınıyordur sizin elinizi ısırabilir yada çevredeki eşyaları parçalayabilir 4-5-6 ay sonra sakinleşir.
  • dişlerini ovala.
  • evet elimi ısırıyor sürekli güçlüde kerata oynadıkca daha sakinleşti alıştı sanırım birazda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackHawkk

evet elimi ısırıyor sürekli güçlüde kerata oynadıkca daha sakinleşti alıştı sanırım birazda :)

Bende de Husky cinsi var kerata bana 1 aylıkken geldi 7 aylık olana kadar her yerimi ısırırdı ayakları parmakları kolları oyun anlayışı böyleydi artık çok sakin çok güzel bir şey oldu ama dişiyse ilk adetini 7-8 aylıkken görücektir 1 aylık süreçte yerler damla damla kan olur sürekli onları temizleyin ama poposuna ellemeyin kendi geçer yalar durur zaten bu süreçten sonra sakinleşme başlıyor zaten gözlemleme yaparken fark edersiniz.
  • Köpeğinizi ne kadar yorar onla ne kadar oynarsanız o kadar mutlu olur.
    Şu anda ısırması çok normal lastikten oyuncaklar alabilirsiniz ama gidip petshopa falan dunyanın parasını vermeyin. Tenis topu falan da aynı işlevi görür. Bir de olabildiğince sık ve uzun gezdirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

evet elimi ısırıyor sürekli güçlüde kerata oynadıkca daha sakinleşti alıştı sanırım birazda :)

Bende de Husky cinsi var kerata bana 1 aylıkken geldi 7 aylık olana kadar her yerimi ısırırdı ayakları parmakları kolları oyun anlayışı böyleydi artık çok sakin çok güzel bir şey oldu ama dişiyse ilk adetini 7-8 aylıkken görücektir 1 aylık süreçte yerler damla damla kan olur sürekli onları temizleyin ama poposuna ellemeyin kendi geçer yalar durur zaten bu süreçten sonra sakinleşme başlıyor zaten gözlemleme yaparken fark edersiniz.

tarçın bey evde kemirmedik eşya bırakmadı şimdiden oyuncakla oynamayı pek sevmiyor şişeyle ve koli bandıyla oynamayı seviyor :) ilgin için teşekkürler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: lukecan

Köpeğinizi ne kadar yorar onla ne kadar oynarsanız o kadar mutlu olur.
    Şu anda ısırması çok normal lastikten oyuncaklar alabilirsiniz ama gidip petshopa falan dunyanın parasını vermeyin. Tenis topu falan da aynı işlevi görür. Bir de olabildiğince sık ve uzun gezdirin.

evet tecrübe ettik baya yordum bugun ama biraz itaat sıkıntımız var isterse geliyo istemezse gelmiyo onada alışır umarım zamanla :D
  • İtaat eğitimini yemek ödülü ile kavrar köpeğiniz tam olarak otur kalk yat gibi komutlarıda bu ödül işi ile pekiştirebilir köpeğiniz fakat daha küçük.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lukecan

Köpeğinizi ne kadar yorar onla ne kadar oynarsanız o kadar mutlu olur.

evet tecrübe ettik baya yordum bugun ama biraz itaat sıkıntımız var isterse geliyo istemezse gelmiyo onada alışır umarım zamanla :D

bizim ailede bir adet 4 yaşında labrador mevcut. Henüz ben çağırdıgımda geldiğini görmedim. Canı sıkılırsa, korkarsa ya da oynamak isterse geliyo. İtaat bi seçenek. Ben kendi köpeğimi otur kalk demekten ziyade ailenin bi bireyi olarak görüyorum. zira o nerde oturup nerde kalkcagını öğrenmiş durumda.

Ama ödülle gel otur gibi komutları çok rahat pekiştirebilirsin. ama evde yaptığın alıştırmalar dışarıda yapmayı da ihmal etme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.