< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 bin pound londra vs 100 bin tl izmir
-
-
yaptığın işe bağlı kendimi geliştirmeye devam edicem dersen yurtdışı
-
100 bin izmir yerine 50 bin liraya istanbul'u tercih ederim. izmir gibi overrated, berbat bir kasaba görmedim.
-
Abartma hocam tamam şehir kötü ama çok iyi muhitlee var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 20 Aralık 2024; 22:28:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burda bu sorunun cevabını aramak manasız geldi ama ciddiye alarak ciddi cevap vereyim iş bulabilirsen Londra 4 bin pound. Londra'da iş bulsan bile Westminster'da Chelsea'de oturayım diye bir düşüncen olmayacak öyle bir şey mümkün değil, sorun ciddiyse Londra'da bulunmuşsundur ve ev problemini araştırmışsındır diye düşünüyorum.
Ama İzmir'de Mavişehir'de, Bostanlı'da, Bornova'da veya zevkine göre Güzelbahçe'de iyi bir evde oturursun.
Londra bir metropolün olabileceği en iyi hali belki de, hırsızlık olayları hariç.
-
Cevap için teşekkürler. Söylendiği kadar diş hekimi eksiği varsa bulabileceğimi umuyorum. Dışardan izleyip bazı imkanlara imrenen biriyim ve günlük yaşam şartları hakkında pek bir fikrim yok. Daha detaylı araştırmalıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmkanın varsa Londra'yı gez gör ancak zaten gittiğinde orda kalmak isteyeceksin çok güzel bir şehir. Önemli olan orada yaşamaya başlamış kişilerin fikirlerini dinlemek. Bir de insanlar genelde Londra merkezde değil de Londra'ya 40-50 dakika mesafede kasaba denebilecek yerleşimlerde iş buluyorlar gördüğüm kadarıyla. İyi bir araştırma yapman lazım kolay bir karar değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X